|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ok tema je pročišćena.
Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive Poslednja izmena od nixa : 11. 04. 2010. u 01:41. |
![]() |
![]() |
"Hvala" nixa za poruku: |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.01.2009
Hvala: 3
34 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() ^ ne moze u Srbiji bez cenzure, pa to ti je.
Ne znam sta je bilo lose sa oksiteovim komentarom pa je editovan, meni je bas bio u redu, ono kad je uporedjivao ove "strucnake" za kicmu i bait koji radi mungos... Nekako mi to nije u redu kad "secete" ljudima postove pa vi odredjujete sta da pise a sta ne. To je po meni cenzura.... Ne znam sta zeli da se postigne? Neka "ozbiljnost"? |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje lurker za poruku: |
![]() |
#3 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Ma, nije to prvi put, navikao sam se na takav tretman na DPT. Sta je razlog tome, pojma nemam.
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Zeli da se postigne neki osnovni minimium komunikacije.Pokušajte da na forumu komunicirajte kao što bi komunicirali uživo i sve će biti sasvim ok.
![]() |
#5 | |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
Kao da je nekima stalo da postoje ovakvi incidenti, kako je moguce da niko nije reagovao na potpuno neosnovanu provokaciju u prvom Mungosovom postu, kada se samoproglasio za inovatora minimalizma u Web-u, na osnovu jasne kopije drugog sajta, i pritom optuzio kolege iz Agene, Omnicoma, kako oni plagiraju njega. Obrisao si mi komentar nocas, da je skoro pa bezobrazno optuzivati predstavnike vlasti sto nemaju sluha i vremena za pitanja i sastanak sa clanovima DPT-a, pa kako da imaju kad je ovakva situacija. Torbica vam je obecao sastanak, javite kako je prosao. A ako je Torbica onako prostacki reagovao samo zato sto je cuo za neko moje imenovanje, evo, obecavam, brisite mi i prepravljajte poruke, ja cu sve uciniti da do tog i slicnih sastanaka dolazi na redovnoj bazi, jer vrlo dobro znam da tiha vecina ovde to zasluzuje, i svojim radom i svojim ponasanjem.
![]() |
![]() |
#6 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() I da ponovim moj zahtev, koji je obrisan - neka neko od admina pregleda celu temu http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=8591 i moje komentare, sve do jednog u pozitivnom tonu, cak sam i opusteno sugerisao degojsu da ne zaostrava. Ako su moje poruke u vezi sa Mungosom bile ok, onda molim da se Torbica banuje za primer, jer je na najruzniji moguci nacin vredjao drugog clana foruma. U suprotnom, meni u ovom online drustvu nije mesto. Mi smo svoje rekli, sad admini i vlasnici DPT-a neka kazu sta je DPT i za koga je DPT.
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne znam zašto misliš da gledam svaku temu svakodnevno.Prava je sreća što sam i ovo video.
Nije mi se svideo ton i semantika poruka koje sam obrisao. Ako misliš da će ultimatumom da dobiješ nešto, pogotovo na ovom formumom i pod mojom stražom teško si pogrešio. Ovde imaš http://cri.rs/onama kontakt Zorana Torbice, a ovde Marka Bjelića http://www.rainfall-daffinson.com/contact/ te svu moguću koresondenciju i ton koji imaš prebaci molim te na te dve adrese.
![]() |
#8 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() OK, tvoj forum, tvoja straza, ja sam lepo zamolio, molba nije usvojena. Nema problema.
Ja sad vise ne bih smetao. Uzivajte.
![]() |
#9 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() @nixa
Pa OK a onda neka i njih dvojica (torbica, mungos) prebace svoju korespodenciju na te SVOJE adrese, a ne da ovde citamo nebuloze tipa Mungosovih press release-ova. Ajde objasni šta je predstavljao taj topic? To nije cenzurisano? Poslednja izmena od Gargoyle : 11. 04. 2010. u 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ +1
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-start: Udruženje za razvoj e-poslovanja i Internet preduzetništva | Dragan Varagić | e-Business | 79 | 05. 09. 2013. 22:09 |
Razvoj i deployment PHP aplikacija | zoro | PHP | 14 | 21. 03. 2011. 08:04 |
Razvoj višejezičnog sajta | Dušan Dželebdžić | Planiranje i usability | 16 | 29. 07. 2006. 23:09 |
PHP za razvoj desktop aplikacija | chole | PHP | 8 | 29. 12. 2005. 07:00 |
Web razvoj i Web dizajn na Wikipediji | Dragan Varagić | Opušteno | 7 | 30. 09. 2005. 20:35 |