Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 03. 2010. | #1 |
Vuk Nikolić
Certified
Datum učlanjenja: 02.02.2007
Hvala: 6
0 "Hvala" u 0 poruka
|
www.klopaj.com
Pre neki dan smo pustili sajt za pretragu restorana http://www.klopaj.com.
Moguće je pretraživati restorane po raznim kriterijumima, ali i po geografskoj lokaciji. Interesuje me vaše mišljenje o dizajnu, funkcionalnostima, generalno o upotrebljivosti... Ako nekog interesuje aplikacija je rađena u Javi, pomoću Lucene-a, Spring-a, Hibernate-a, Jodd-a i još mnogo drugih korisnih stvari Ako imate vremena slobodno se registrujte |
27. 03. 2010. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Ja bih rekao da je prilično upotrebljivo, self-guiding, nema što da se razmišlja - pođeš i tražiš
Pretpostavljam da ćete vremenom dodati fotografije i opise restorana, pošto mi je to sad prilično zafalilo (a korisničkim komentarima ne vjerujem ni ovolicno, gušt u restoranu je i stvar ukusa )... Jelovnik bi bio takođe fenomenalna stvar, ako nije too much to ask. Bajdvej, ne sviđa mi se enterijer onog restorana na naslovnoj strani, suviše snobovski, ja bih metnuo neki domaći sa neofarbanim drvetom i kariranim stolnjacima (opet, stvar ukusa).
27. 03. 2010. | #3 |
član
Certified
|
Necu da hvalim ili kudim... Jedan tip na brzinu: Kod komentara, ne bi bilo lose ispisati neregistrovanim posetiocima tekst i link da se registruju ako zele dodati komentar.
Nije svima jasno kako da dodaju komentar ili zasto da se registruju! To mi je upalo u oci, i jos jedna stvar: Ja sam zeleo da vidim restoran u Novom Sadu a ovo je za sada fokusirano samo na Beograd. Ima li planova za ostale gradove? Puno uspeha u daljem radu... |
27. 03. 2010. | #4 |
Vuk Nikolić
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hvala za komentare.
@Milos Vukotic Što se tiče slike na naslovnoj strani, to je za sad... A koji će biti zavisi od restorana šta ponude Razmišljali smo o jelovniku, biće, ali prvo da popunimo i ove sad informacije što imamo + slike. @Croll Upravu si za komentare, hvala, znao sam da je nešto promaklo Što se tiče Novog Sada (Niša, Kragujevca itd) definitivno će biti u nekom trenutku, ali moramo prikupiti podatke za te gradove. Još jednom hvala za komentare, ako imate još, slobodno recite. Prihvatam sve kritike, sugestije i predloge |
30. 03. 2010. | #5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
simpatican je sajt, lepo radi, i BRZ je, sto je za svaku pohvalu
evo cisto i ja da dam sugestiju, za SEO - za url-ove: http://www.klopaj.com/r/55/Balkan%20Ekspres mislim da je bolje da se space menja u "-" umesto u "%20", right? other than that - hey - good luck man! i znam ja tebe, sa android vip izazova.. ti si bese pravio 988 aplikaciju? neat stuff. imam je na svom telefonu, quite useful thingy. ^_^ cheers |
30. 03. 2010. | #6 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Off Topic: 988 je extra stvar, samo kao sto sam rekao tamo u komentarima na tattoo se preklapa info sa brojem!
31. 03. 2010. | #7 |
Vuk Nikolić
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hvala, hvala, u pravi si za SEO, dodaću i to
Svaki dan po nešto se ispravi Off Topic: Ja sam probao na jednom tattoo-u od drugara, sa default temom i radi ok, mislim na 988. Pravio sam još par, ali ne bih sad da se reklamiram |
31. 03. 2010. | #8 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
Pa... Odete na Google i otkucate "restoran(i) IME GRADA"
|
31. 03. 2010. | #9 |
Vuk Nikolić
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Osim standardnih adresa/telefon, neophodna je i GPS lokacija, tip restorana, razne karakteristike poput da li ima parking, rezvervaciju, dostavu, nepušačku zonu, da li prima kartice...
Kao što sam rekao, drugi gradovi će biti sigurno, ali još uvek ne mogu da kažem konkretan datum. Moja želja je da se pojavi već danas |
05. 04. 2010. | #10 |
Moderator
Expert
|
Odlican servis!
UGC, samo da ga sto vise ispromovises...
|
|
|