Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
31. 03. 2010. | #11 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
probaj ovako sa jquery-jem:
Kôd:
$('#kontejner a').click(function (e) { e.preventDefault(); $('#kontejner a').removeClass('activeLink'); $(this).addClass('activeLink'); })
31. 03. 2010. | #12 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2010
Hvala: 5
7 "Hvala" u 7 poruka
|
Nece.... opet samo prikaze donju crtu u momentu kad se klikne i nestane......
Probao sam ovo i sa obicnim linkom koji je van search forme, cisto da bi video da mozda forma ne pravi neki problem al nece opet..... |
01. 04. 2010. | #13 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
cini mi se da ti se ponistavaju dva eventa
onclick i onmouseover - odnosno onmouseout. proveri to |
01. 04. 2010. | #14 | |
profesionalac
Qualified
7 "Hvala" u 7 poruka
|
Citat:
evo pa pogledaj kod mozda i nadjes neku gresku koju ja ne vidim http://www.pretraga.infomreza.com/ fala unapred |
|
01. 04. 2010. | #15 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.01.2010
Hvala: 0
8 "Hvala" u 3 poruka
|
Daj link da vidmo kako to izgleda ili kod sto imas....
|
01. 04. 2010. | #16 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
.activeLink { text-decoration: underline !important; } i ukljucio jquery biblioteku? Morao bi ili da baci neku js gresku ili da izmenja izgled. Probaj da u Firebugu pogledas taj link da li mu je dodao klasu kako treba?
01. 04. 2010. | #17 |
profesionalac
Qualified
7 "Hvala" u 7 poruka
|
css dodat, library dodat, nikakvu gresku ne izbacuje niti menja izgled........
Opet probano ovo sve van search forme samo sa cistim linkom i nista se ne desava, a sve sam odradio kao sto si rekao.... |
01. 04. 2010. | #18 |
profesionalac
Qualified
|
a {
text-decoration: none; color: #0070bc; } a:visited { text-decoration: none; color: #0070bc; } a:active { text-decoration: underline; color: #0070bc; } a:hover { text-decoration: none; color: #0070bc; } Bas ovako napisi i probaj....Ako ne radi uvek mozes to da resis tako sto ces staviti border bottom ispod linka koji ti je active , izgleda kao underline niko nece primetiti
01. 04. 2010. | #19 |
profesionalac
Qualified
7 "Hvala" u 7 poruka
|
Znam i sam za ovo iznad al vec sam napisao da ne funkcionise.....
Sad bas gledam kod i mislim da link iz nekog razloga prestaje da bude active, znaci kad se klikne on samo prebaci na drugu search formu i to je to, izgleda da je tu problem. |
01. 04. 2010. | #20 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Ljudi su ti vec trazili link, daj ga pa da prekratimo diskusiju :P
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
JavaScript: onClick event + Alert | sirNemanjapro | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 12. 04. 2006. 14:01 |