Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 04. 2010. | #31 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Jesam, medjutim sajt nije bio odobren pa sam skinuo dozvolu iz GA
zasto? - najbolje da pitate Torbicu... shodno tom gestu razmislicu da li cu ponovo pokusati - inace cekam kodove iz ABC-a
18. 04. 2010. | #32 |
Ma Da
Datum učlanjenja: 18.04.2010
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
zatvorite temu ili obrisite link pratis.me
Otvoren Pratis me (tada smo bili na poddomenu sajta)
Otvoreno cvrkutanje Otvoren servis za kratki url na pratis me Otvoren servis za kratki url na (za) cvrkutanje Posto je moj sajt spomenut u kontekstu (pratis.me) zelim da se postovi vezani za njega ili obrisu ili ova tema zakljuca ... mislim da kao vlasnik sajta imam prava da to zatrazim. Ne zelim ovakav vid marketinga niti da se izvlaci nesto iz konteksta. WebGazda je na to navikao i sve vise to radi, ali ja to ne zelim. Prica vezana za slike koje sam okacio ce Vam dokazati ko je prvi imao ovu ideju oko "twittera" (mislim plagijat twittera), 1. aprila je nas servis poceo sa radom, a dan-dva je link za isti postavljen u bazu linkova foruma jedinstvena (tada smo bili na poddomenu sajta), odmah neki dan posle toga je osvanulo cvrkutanje ... to vazi i za servis koji sluzi za skracivanje URLa ... Ne zelim da se ova prica siri u ovom toku, ne osudjujem nikoga, svi imaju prava da prave sta god zele, pogotovu kada je aplikacija koju koriste otvorenog koda i dostupna svima ... Molim moderatore i administratore, da obrisu linkove koji su vezani za pratis.me ili zakljucaju temu .... sve informacije mozete dobiti na urosh85@gmail.com ... tako da mislim da je ovo suvisno a webgazda i njihovi prijatelji neka nastave sa svojom propagandom otvarajuci teme po raznim forumima ... pozdrav PS izvinjavam se svima koji su dobili moj mail sa pozivom na pomenuti sajt! ko je uvredjen tom prilikom ili oseca da treba da mu se izvinim, uradicu to javno pred grupom ljudi, a taj neko neka posalje na gore pomenuti mail, da sam bas njega uvredio ili nesto trece... |
18. 04. 2010. | #33 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Koji si ti lik
Ako jos nisi provalio, domen Cvrkutanje.com postojao je jos kada ti nisi ni znao sta je Blog :P Domain Name: CVRKUTANJE.COM Created on: 22-Apr-09 Expires on: 22-Apr-11 Last Updated on: 16-Apr-10 A URL24.me nije otvoren za Cvkrkutanje i ako jeste to uopste nije tvoj problem Drugo, tvoji nacini marketinga su sve sem legalni... a samo dalje pricaj o SPAM-u, clanovi ovog foruma bas vole diskusije na tu temu! Srecno u radu, bolji servis ce u svakom slucaju "pobediti" E da, i mani se mojih prijatelja :P baci se na svoje "legalne" radnje i marketing mozda ces u narednih 2-3 nedelje imati malo vise registrovanih clanova
Zepter Digital Media -- WebGazda -- ITBOX.RS - IT Magazin -- me@Twitter -- ZepterADS.rs Poslednja izmena od webgazda : 18. 04. 2010. u 13:26. |
18. 04. 2010. | #34 | |
Ma Da
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
meni je jedno vreme bio pun inbox poruka sa jedinstvena Imam obaveze, moram da perem auto , glupo je raspravljati o ovome, ne bih ni odgovorio nego sam jos uvek bio na forumu pa sam video srecno u daljem radu |
|
18. 04. 2010. | #35 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
kada si negde registrovan i prihvatis pravila i uslove koriscenja datog servisa, to sigurno nije spam
a kada juris mail adrese nekim skriptama koje traze po webu iste i saljes na recimo office@ ili info@ ili kako vec opste adrese koje nisu nigde registrovane to vec jeste Tvoj mail: from Death Angel <urosh24@yahoo.com> sender-time Sent at 00:55 (GMT-07:00). Current time there: 3:44 AM. ✆ reply-to Death Angel <urosh24@yahoo.com> to office@webgazda.com date Mon, Apr 5, 2010 at 00:55 subject Uđi Blog Dizanje hide details Apr 5 office@webgazda.com, Death Angel te poziva da dođeš na Blog Dizanje. Da bi ste se registrovali pratite link: http://blog.dizanje.net/signup/regid...613fb03f1fa9ba Pozdrav, Blog Dizanje e sada mi kazi gde sam se ja na tvojim sajtovima registrovao sa office@webgazda.com?
18. 04. 2010. | #36 |
novi član
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Pa dobro boze moj, svako zakupi domen godinu dve ranije pre nego skonta sta da tu ipak napravi, pa onda se kada vidi dobru ideju negde na nekom sajtu odluci se da i on to postavi i nada se da ce imati bolju posjetu. S toga WebGazda, nemoj da te to sikira, ja drzim wtf-portal.com i onda je jedan moj prijatelj napravio dva dana kasnije omg-portal.com koji je takodje kupio godinu dana ranije ali nije znao sta i kako da postavi i napravi i na kraju je kopirao pravio, stvarno je licio na wtf ali .. nije opstao, nije mogao tako sa voljom da ga azurira. Da bi ga jedan moj prijatelj kupio nakon godinu dana sa 100 postova za 100 EUR i ostavio ga da propadne dogledno. Molim svima da naznace da ovo nije srpski twitter, mozda cvrkutanje jeste, mi se ne ogradjujemo na jednu ciljnu grupu, mi se ogradjujemo da skupimo nase sajtove nase korisnike pod nase podrazumevam svi koji govorimo isti jezik takozvani ex-yu i putem pratis.me steknemo nove prijatelje i naravno zasto da ne i nove posjete nekim sajtovima za koje mozda niste znali ni da postoje. Pratis.me jedini profit ce imati putem google adsensa u desnoj koloni i to je sto se tice naplate, nece biti komercijalni, nece prodavati oglasni prostor, radi ce da pomogne mladim sajtovima, pod mladim podrazumevamo onim koji su tek krenuli da naprave svoj cilj, svako ima nesto da ponudi i pokaze a mi cemo se potruditi da to i ostvare. Znaci, kome god se svidja pratis.me i ljudi koji su na njemu i nas cilj slobodno se pridruzite, pisite, komentarisite. Kome se ne svidja, Boze moj, zasto postoji cvrkutanje.com Da nema konkurencije ne bi imalo smisla raditi i truditi se oko necega, culi smo da cvrkutanje ima u planu mnogo novih servisa s toga, Cvrkutanje.com, sretno u daljem radu
S postovanjem, LaV |
"Hvala" LaVbreLaV za poruku: |
18. 04. 2010. | #37 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Takođe, mister webgazda, tvoje učešće na ovom forumu se svodi isključivo na samoreklamiranje. Ne znam da li misliš da si na pogrešnom sajtu, ali ovo nije www.PRobjave.com niti neki sličan servis, to što ti radiše je već prešlo crtu zloupotrebe pa i nepoštovanja članova ovog foruma. Pustili smo te malo, ali ti si preterao, šta je sledeće - DPT postaje tvoj support forum?
18. 04. 2010. | #38 | ||
Ma Da
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Jel to toliko strasno, sta ne kapiram ? Ja nisam WebGazda, koji se na ovakav nacin reklamira na internetu. Ako budem zeleo reklamu, izdvojicu pare i pustiti reklamu na fejsbuku ili guglu ili vec na nekom trecem mestu. Ovako moze covek samo da se obruka, jer gomila ljudima komentarise i svako ima svoje misljenje. Pa to posle prelazi u prepirke, sukoba misljenja i slicnih stvari. Ja to ne zelim! Tesko je drzati se po strani kada su ovakve neke stvari u pitanju ... to svi znamo. Ko koga kopira i ciji ce servis vise opstati me savrseno ne interesuje. LaV je lepo rekao Citat:
to sto ce moj link stajati ovde i videti ga neki od pretrazivaca mi savrseno ne znaci nista. A mislim da ni "Cvrkutavom Gazdi" takodje .. |
||
18. 04. 2010. | #39 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Ucestvujem u pokrenutim diskusijama
Evo, posto ti toliko smeta, necu vise :P Ako bas imas zelju da postane moj support forum, nije problem, uputicu sve korisnike sa problemama ka DPT. Ne vidim koga ja ne postujem ovde? Sa svima pokusavam da imam fer i posten odnos, znas i sam uskoro ce druga godina nase saradnje, nikada nisam pobegao od svojih obaveza! To sto su neki ljudi inertni, za to zaista nisam ja kriv!
18. 04. 2010. | #40 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ imaš jako čudan stav, čak i za dečaka tvojih godina.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DevProTalk Twitter | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 31. 10. 2009. 11:40 |
Twitter XSS! | lurker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 26. 08. 2009. 19:50 |
Dejan Bizinger | Komunikacije | 32 | 19. 12. 2007. 00:44 |