22. 04. 2010. | #1 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Konfigurator DEMO
Poz drugari
Može li mali komentar na aplikaciju za web shop LINK 4 nivoa pristupa admin / admin operator / operator vip / vip korisnik / korisnik - ima još posla na tome (straničenje, sortiranje, ...) - file upload ne radi jer je server na linux-u (stimanje putanja) - kontrola unosa CSS fajl sam "pozajmio", dok sam grafiku uradio sam (okvire, sjene, ... ) tj sve osim ikonica i dugmica koji su slobodni za upotrebu Kad popravimo ovo problematično, pusićemo je kao Open Source |
22. 04. 2010. | #2 |
Ivan Cosic
Certified
Datum učlanjenja: 15.07.2005
Hvala: 4
9 "Hvala" u 8 poruka
|
kada se klikne na sliku dole na home-u dobija se zoom in proizvoda, to nije potrebno, treba i fotka i naslov proizvoda da vode na product details.
Kada udjes u pretragu treba jos jednom da kliknes na pretragu u body, zasto? Vesti i Carousel ne moraju biti na product details stranici. Ali to je samo moje misljenje. |
22. 04. 2010. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ vidi ovog nindzu ... nema ga nema ga pa se pojavi
22. 04. 2010. | #4 |
majstor
Wrote a book
|
Slazem se sa ovim sto je Ivan napisao. Na frontpage mozes sliku proizvoda prikazati na 'onmouseover' a na klik otvori prozivod.
Kako to da ne nalazim stablo sa kategorijama? mislim, ne mora biti stablo ali kakva hijerarhija ne bi bilo loshe. Povremeno se mjesa engleski i srpski, tj vecina srpskog a onda tu i tamo natpisi (pogotovo na dugmicima) na engleskom. |
22. 04. 2010. | #5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Hvala za komentare. I meni su kasnije u oči upale upravo te primjedbe i koliko vidim su vezane za sam template. Recimo još obavezno moram uraditi foru da se precrta cijena proizvoda i ispiše nova cijena sa uključenim popustom (naravno ako postoji popust na proizvod). Mada mi je primarni fokus bio backend tj samo programiranje. dizajn je skrpljen na brzinu...
Takođe htio bih da iskoristim priliku i upitam da li je neko radio integraciju PayPal apija u svoju aplikaciju. Ovde se radi o Javi i fajlovi koje oni generišu kroz onaj wizard su puni bug-ova. Popravio sam sve što sam mogao i na kraju napravio da sandbox radi ali ne mogu natjerati procesiranje kartica. Ne mogu pronaći da li oni uopšte dozvoljavaju u sandbox'u ovu vrstu testova... Poslednja izmena od mangia : 22. 04. 2010. u 15:20. |
22. 04. 2010. | #6 | |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Citat:
Same kategorije su poprilično kompleksno riješene jer sam želio da sve stoji u jednoj tabeli a da opet imam neograničen broj podkategorija |
|
22. 04. 2010. | #7 | |
majstor
Wrote a book
|
Citat:
|
|
22. 04. 2010. | #8 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Imaš li neki komad koda koji radi to procesiranje ?
Ja nisam tamo našao ništa upotrebljivo... |
22. 04. 2010. | #9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
sta ti tacno treba, Paypal Pro placanje (direct i express) ili nesto drugo preko api-ja?
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 23. 04. 2010. u 01:22. |
23. 04. 2010. | #10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[demo] Berza web development poslova - DevProJobs.com | MorenoArdohain | Web site, dizajn i multimedia | 43 | 06. 01. 2008. 17:00 |
Silverlight demo | degojs | Web aplikacije, web servisi i software | 34 | 09. 06. 2007. 03:51 |
Ruby: Interaktivni on-line demo/tutorial | andrej | Programiranje | 0 | 11. 11. 2006. 20:22 |