|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Pa ima nas koji nismo nikakvi programeri/dizajneri i ne kucamo nikakav kod
![]() Ja se bavim mrezama ali u slobodno vreme pokusavam da ucarim koji kintu na webu (kupi/prodaj/spoji ljude/osmisli i outsource-uj) i u hibernaciji sam usled krize svega :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Imam svoj biznis i radim bar 40 sati nedeljno ali hocu da krenem samo sa prodajom tema za themeforest. Skontao sam da mi se bolje isplati i manje se stresam sa musterijama. Eto i jos idem u skolicu 10-15 sati nedeljno. Sajt je u potpisu mada preko njega ne dobijam mnogo posla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Web designer
Professional
|
![]() Nisam se javljao na ovoj temi, iako pratim sve i citam sve, predpostavljam da nas ima jos.
Bavim se web dizajnom (& developingom) od 2002. godine, moj sajt je offline vec duze vreme jer nemam vremena zbog posla da mu se posvetim i uradim ono sto sam zamislio. Do sada nisam nasao nijednog klijenta sam, niti sam trazio posao, niti se reklamiram, niti hvalim, niti bilo sta slicno, kao sto rekoh nemam ni svoj sajt, samo preporuka. U poslednjih godinu dana imam dosta posla, tako da poslove prebacujem drugim ljudima, ne stizem da postignem sve, jer pored toga i studiram. Svaka osoba koja me preporuci za izradu sajta ima svoj procenat, i tako f-cionisem, svaki klijent za koga sam radio me je preporucio svojim poznanicima barem za po jos 2-3 sajta i to je to, fer odnos i posao samo ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
Mislim da je bolje pitanje - Koliko dnevno radite i da li ste zadovoljni onim sto za to dobijate?
![]() |
![]() |
#6 | |
profesionalac
Qualified
|
![]() mali off
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() @subtaction je po posjeti bio negdje kao i Dnevnik Eklektika prema podacima iz sredine 2007. U sustini taj elite komjuniti dizajnerki sto su sad na http://dribbble.com/ su prilicno neuticajni van tog kruga. Ako vidite portfolio, sve je ortacki sto se radi medju prijateljima.
Hicks je u Operu otiso preko konkursa za poso, Moll je regularnim putem isao u Apple na konkurs, Vinh je navodno dobio posao za NYT nakon sto je radio The Onion (koji je isto bruka jak), Bowman je u Google otiso preko Veena i ekipe iz Blogger.com, Happy Cog i dalje po klijentima u foliju zaostaje za ozbiljnim igracima iz dot-come ere i sl. @mladjo Mislim da je kasno sad da se udje na trziste tema. Licno se rukovodim mantrom, kad prica dodje do mene da je nesto potencijalno dobra lova, citaj da je provaljen fazon. Berza je dobar primjer ovog u praksi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2007
Hvala: 2
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() www.coroflot.com/miloshz - freelance design... tu dodajte copywriting, editing, proofreading, prevodjenje (sa spanskog, portugalskog, italijanskog i ruskog na engleski i srpski, engleski-srpski, srpski-engleski), predavanja (design, PR, online marketing, business for creatives, business english, business communication), online marketing
http://reinventstreaming.com - moj startup. media streaming, digital assets protection. cofounder i communications partner sam s jednim genijalnim matematicarem http://www.peruforless.com - poslednji veliki web projekat koji sam radio |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nokia 1100, sta je ovo ljudi ?! | metaphysic | Opušteno | 29 | 30. 08. 2010. 10:23 |
Koliko delatnost klijenta utiče na web dizajn i online marketing? | Lalaland | Marketing i SEO | 36 | 28. 05. 2008. 19:02 |
Da li prodavati svoj kod i na koji nacin? | Miroslav | PHP | 5 | 02. 01. 2008. 15:06 |
Koliko maksimalno može da se naplati ovaj dizajn? | dvukovic | Web design, Layout, User Interface | 3 | 11. 11. 2007. 10:10 |