13. 04. 2010. | #61 |
niodaklevci
Datum učlanjenja: 19.11.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Zasto te to cudi. Moc navike kod ljudi je zeznuta stvar. Promeni im rutinu i eto sta se desava
A isto to je i sa njihove strane, nagledali su se (pretpostavljam) losih servisera i usluga i idu u startu malo nadrkaniji nego inace. Naravno to nikog neopravdava ali ti kao osoba koja ima kontakt sa takvima bi trebao da znas da spustis loptu i da ih postavis na mesto. I uz vrlo malo truda situaciju okrenes u svoje. E to je vec stvar da je neko rodjen za prodavca a neko nije
15. 04. 2010. | #62 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
- Alo jel to tehnička podrška?
- jeste, kako mogu pomoći? - E jarane, nemam puno na računu aj me nazovi... - tu tu tu tu tu tu.... |
16. 05. 2010. | #63 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
hehe, ja sam se zeznuo i krenuo da radim sajt nekoj tzv. slikarki, i prvo je bilo "ona zna tacno sta hoce i ima tacnu ideju za dizajn", ja jos dao nizu cenu racunajuci da ce mi poslati dizajn, pa ja samo da napravim temu za WP. Zena mi je poslala skeniranu skicu nacrtanu hemijskom olovkom, na kome su kvadratici: jedan veliki za stranu, jedan malo manji na vrhu za header, i jos par manjih gde su linkovi, eto tacno tako treba da izgleda dizajn. OK, ajd uradim ja ceo dizajn posto shvatim da ona ne ume da napravi sama nista, a bila mi je simpaticna tako sva pogubljena, ali onda krene izvoljevanje ajd sad daj ovu sliku, ajd sad ipak onu, a ova boja ovako, a ipak onako. I to sam iskulirao, skrenuo joj paznju da preteruje sa tim i da moramo da povucemo neku crtu kad je sajt gotov. I sad na kraju vrhunac svega pocne da me napada da sam joj ja poslao virus, preko servera ??? Znaci ja vecu loodjakinju nisam sreo za 12 godina sto ovo radim.. :/
16. 05. 2010. | #64 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.01.2009
Hvala: 15
16 "Hvala" u 11 poruka
|
E pa što radiš s umetnicima? Ti su gori od rodbine
|
6 članova zahvaljuje chandler za poruku: |
16. 05. 2010. | #65 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Ne znam je li još neko primijetio tu zakonitost, čim smanjiš cijenu jer ti je neko simpatičan ili će sam da odradi dio posla, najebao si iz mjesta.
Npr. klijenti "s gotovim dizajnom" ili dizajneri koji "imaju klijenta i spremili su dizajn ali im fali programer". Bolje da sam nogu slomio par puta nego što sam uzeo neke takve poslove.
16. 05. 2010. | #66 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
^^ a tek oni sto ce da te preporuce svim prijateljima i nabace ti jos gomilu poslova, samo da im eto spustis cenu ovaj put...
17. 05. 2010. | #67 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
^Ja takvima kazem da dobija procenat od svakog koga mi nabaci,ali cenu ne spustam
17. 05. 2010. | #68 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
"... a kada uradimo ovo, biće još puno posla za puno para... tebi je u interesu da mi ovo uradiš za džabe."
18. 05. 2010. | #70 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2010
Hvala: 5
7 "Hvala" u 7 poruka
|
Citat:
^prica od pre dvadesetak dana... I onda kad ne nasednem na pricu kukaju kako ih vec mnooogooo kosta hosting i domen pa bi valjalo da barem spustim malo cenu svog rada za jedno 50-setak evra inace ce odustati nacisto od sajta |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Torrent klijenti, plugin support | Ivan | Opušteno | 2 | 29. 11. 2009. 15:39 |