|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
28. 01. 2008. | #1 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 17.09.2007
Hvala: 38
0 "Hvala" u 0 poruka
|
WordPress - Error establishing a database connection
Nadam se da ne smaram previše pitanjima o WP-u, uvek će nekome zatrebati
Instalirao sam WP u folder "tekstovi" i sve je radilo normalno. Međutim, kada sam ga instalirao i u folder "preporuke" onda je nastao problem i počeo je da mi na naslovnoj strani "tekstovi" prikazuje grešku iz naslova Error establishing a database connection a kada pokušam da uđem u admin deo prikazuje mi sličnu grešku: Citat:
Naslovna strana "preporuke" i admin deo rade ali kada pokušam da pogledam pojedinačnu stranu opet prikazuje grešku sa bazom. Ima li rešenja ? Hvala |
|
28. 01. 2008. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
bice da ga zbunjuje nesto oko putanja, ne moze da nadje pravi wp-config. Proveri da li imas .htaccess u webroot-u koji nesto redirektuje? WP ima podesavanje oko toga u kom subdir-u je instaliran, mozda to nije dobro namesteno?
30. 05. 2010. | #3 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.01.2010
Hvala: 8
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Tema je jako matora ali dobijam isti eror nakon instalacije wordpressa ,kolega nije odgovorio kako je rijesio problem pa vas molim ako znate da pomognete.Zbog ovog erora sam nanovo instalirao wordpress ali on se ponovno pojavljuje i to me jako nervira.Kontaktirao sam support hostgatora oni kazu da moraju vidjeti eror da bi ga mogli rijesiti ali po baksuzluku stranica se ispravno loaduje kao u inat.Eror se desava cesto traje 20 sekundi i nestane nakon refreshovanja.Smatram da sam ispravno instalirao wordpress to jest fantastico je odradio sav posao i neznam koji mu je Ovo je kod iz htaccessa
Kôd:
# BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress Slika Poslednja izmena od imenik : 30. 05. 2010. u 16:06. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WordPress - Error establishing a database connection | imenik | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 01. 06. 2010. 00:54 |
MySQL Database Compare - compare local and remote database | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 26. 02. 2009. 16:34 |
Parse error: syntax error, unexpected $end in... | Deki80 | Sva početnička pitanja | 2 | 01. 08. 2008. 15:56 |
Adobe Developer Connection | MrSteel | Flash | 0 | 16. 10. 2007. 20:45 |
Error connection | oliver78 | Opušteno | 1 | 09. 04. 2006. 14:52 |