Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Eunet je od samog početka, iz devedesetih, imao neke čudne poslovne odluke z vezi hostinga, njihovo rešenje sigurnosti sistema je bilo da onemoguće sve živo. Zato sam svim klijentima govorio da ne hostuju kod njih ako hoće bilo šta više od običnog personal web sajta. A ovi koji koriste "javu jer je sigurnija od PHP" ... nemam reči. U stvari imam reči ali to što mogu da kažem nije baš za forum. To su oni likovi kao "PHP je prljav jezik", kojima je ispod časti da programiraju u PHP-u ... koliko god jezik bio prljav ili čist, to nikada ne može da ga spasi od neznanja programera. Zato sam u uslove za zapošljavanje stavio pod tačkom "važno": ne želim nikoga ko za sebe kaže da je Java programer. Ne zbog jave nego zbog mentalnog sklopa takvih ljudi, naročito kada pričaju o PHP.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 03. 07. 2010. u 03:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
stara koska :)
Professional
|
![]() Citat:
![]() U mom malom mestu/gradu za svakoga ko je otiso u "veliki grad" da studira nesto sto ima veze sa IT-jem moji sugradjani kazu da je programer. Ja kazem OK. Kada dodjem u situaciju da otpocnem pricu sa nekim od "programera" SVI, ALI svi do jednog kazu - da da, programiram u JAVI !!! Na moje PRVO malo konkretnije pitanje vezano GENERALNO za nesto sto ima veze sa pisanjem koda sledi u gotovo u 100% slucajeva: "....pa dobro, ne radimo mi toliko to...., ja sam jos na pocetku...., tek studiram.....," Cast izuzecima, zaista mi nije namera da bilo koga vredjam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Citat:
Kôd:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/732968/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%9B+%D0%BE+%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BC+%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%BC%D0%B0.html Mada mi je kratak taj url ![]() Kôd:
rts.rs/page/stories/ci/story/134/ Kôd:
rts.rs//web/net/webpage/netpage/stories/price/ci/huha/baba/mama/tata/majkunesposobnu/story/134/ A kako su poceli bice rs.rts uskoro ![]() Poslednja izmena od buksula : 04. 07. 2010. u 05:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() a /admin je sada forbidden
![]()
![]() |
#6 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 9
5 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() i PressOnline je napadnut..
http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti...jt+Pressa.html Developer isti, kao u slucaju RTS-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
[ili ga jos uvek ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() a dobro, problem nikad nije sa jezikom, nego sa ljudima koji ne znaju (ili ne paze) dovoljno. Sa javom je glavni problem sto se ona uci na faxu, i onda masa ljudi "programira u javi", a u sustini su polozili ispit i uradili jos par seminarskih, nemaju real-life iskustva uopste, a cesto ih van obaveznog posla programiranje i ne zanima previse...
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
#9 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2010
Hvala: 5
7 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() ja sam jos pre mesec dana reka da sa sajtom rts-a nesto nije u redu....
http://www.devprotalk.com/t8785-sajt-rtsa-haknut.html izgleda su tad radili samo pentest a sad akciju sproveli u delo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
b92 hakovan! | jasmanac | Opušteno | 17 | 27. 09. 2009. 00:52 |
Hakovan Microsoft.co.yu | mileusna | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 89 | 21. 09. 2008. 19:52 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 11:37 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 12:42 |