|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
24. 07. 2010. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 21.07.2010
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Sajtovi tipa Ezinearticles na koje se mogu kačiti tekstovi za promociju na srpskom?
Pozdrav svima!
Izvinite ako je ovo svima poznato ili ako se pisalo o tome, ali ne mogu nigde da nadjem. Da ne bude zabune, ne mislim na Wordpress, Blogspot i ostale blog platforme, vec na sajtove za objavljivanje članaka (minimum 300 reči). Dakle, Ezinearticles sam u startu otpisao, jer prvo moraju da budu odobreni od, što bi se reklo živog čoveka - samim tim, pretpostavljam da ljudi koji edituju content ne spikaju srpski. Za Hubpages znam da su prilično rigorozni, i da traže isključivo content na engleskom za promociju. Scribd može da prođe i to je cool. Takođe objavljivao sam i na Squidoo, ali nisam postizao (za sada) neke bitnije rezultate. Pretpostavljam da je glavni razlog što ne pišem često na Squidoou, tj. slabo ucestvujem u njihovom communitiju (imam utisak da Srpski community nije bas razvijen na Squidoo). |
24. 07. 2010. | #2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 55
202 "Hvala" u 26 poruka
|
Imaš domaći - Kristali. Nisam ga još isprobao ali izgleda da je to ono što tražiš.
24. 07. 2010. | #3 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Da, to je to. Nisam znao za ovaj sajt, hvala acca.
Ima li još neki? Ne mora da bude domaći, a i bilo bi poželjno da ima nešto veći authority, mislim PR. |
24. 07. 2010. | #4 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
|
pa nadjes footprint - npr ovde je:
Powered by ArticleMS from ArticleTrader ... i onda da bi naso sve takve sajtove trazis: 1) intext:Powered by ArticleMS from ArticleTrader .... + tu moras da dodas nesto po cemu se prepoznaje da je sajt srpski - npr: intext:Najnoviji .... ima i jos moze naravno po url strukturi nekim drugim stranama skoro po cemu oces. 2) Odes na yahoo site explorer i trazis sajtove koji imaju link na ne znam articletrader [mada je to savet za ostale - zato sto tako neces naci srpski sajt + ti sajtovi su sr...nje, articlems,articlebeach,articlefriendly jer niko ne approvuje article ali naravno ista taktika moze da se primeni na svaku drugu platformu]. |
"Hvala" buksula za poruku: |
26. 07. 2010. | #5 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sajtovi koje posjećujete svakodnevno | mangia | Opušteno | 11 | 14. 05. 2009. 18:42 |
Koje stranice mogu sljedeće stvari | misko_ | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 29. 03. 2009. 18:40 |
tekstovi oglasa koje obožavam | Miloje Sekulic | Opušteno | 2 | 09. 01. 2009. 15:55 |
Internet marketing, različite web adrese koje mogu biti korisne!! | Sandra Jakovljevic | Marketing i SEO | 1 | 15. 05. 2007. 00:27 |
MySQL i mogućnosti koje developeri retko koriste | dinke | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 21. 01. 2006. 00:25 |