|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Master of the domain
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.07.2007
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Branislave, mislim da ću na jednom od mojih sajtova testirati baš taj "for adults"
![]() Nemam iskustva niti sam saradjivao sa sajtovima "sadržaja za odrasle", al ajd da probamo i to ![]()
![]() |
#2 |
Master of the domain
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.07.2007
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() A šta mislite o ponudi koju daje valjda najveći aukcijski sajt na ovim prostorima koji se zove LxxxxxO ?
Ima li neko iskustva sa tim, jer imaju naizgled vrlo povoljnu ponudu u smislu saradnje.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
"Google Energy"...Google trguje strujom? | 3banchi | Opušteno | 7 | 14. 01. 2010. 09:27 |
Google Adsense & "Gambling Site" ?? - Confused | Milan S. aka Morlak | Marketing i SEO | 9 | 23. 07. 2008. 07:19 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |
Razlika izmedju "glavnog" Google-a i lokalnih... | bokacbl | Marketing i SEO | 7 | 07. 02. 2006. 23:07 |