Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
31. 08. 2010. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Gmail Priority Inbox
Dobio sam na jednom gmail nalogu "Priority Inbox" i deluje super.
Naime gmail će na osnovu vaših aktivnost da "provaljuje" koji mailovi su važniji od drugih i tako da sortira ove "važnije" na vrh a ove manje važne - dole. Ovo nema veze sa spam-om, SPAM radi kao i do sada, ovo je samo još jedan način da se važniji mailovi ne izgube negde u dnu strane zbog nekoliko totalno nebitnih. Uključio sam da probam pa da vidimo kako radi. Video im je "očekivan". I da... napokon "starred" poruke imaju više smisla ... Znači redosled prikazivanja je: - important - starred - everything else To je to što mi je trebalo
31. 08. 2010. | #2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Ja sam malopre uključio. Ok mi je ovo za Starred, obično obeležim poruku sa zvezdicom, ali ona svejedno ostane negde dole na dnu inboksa tako da izgubi svoj smisao. Ovo mi deluje OK, samo još da vidimo kako provaljuje važne poruke.
|
31. 08. 2010. | #3 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Evo našao sam mu "bug". Do sad je TITLE bio npr "GMail - Inbox (3) - pera@gmail.com" a sad piše "GMail - Priority Inbox - pera@gmail.com". Dakle glavna zamerka je što ne piše broj nepročitanih u zagradi, a i da piše, natpis "priority inbox" je predugačak tako da se taj podatak ionako ne bi video na Firefox tabu.
|
01. 09. 2010. | #4 |
profesionalac
Qualified
|
Ja sam previše vremena uložio u slaganje i podešavanje filtera i pravila raznih, pa mi ovo zapravo ne treba
A i ima još razloga: - uvijek imam otvoren Gmail tab, tak da kad mail stigne, uglavnom ga otvaram i odgovaram na njega. - srećom, ne dobivam *toliko* mailova da bih si morao označavati neke kao bitnije, a neke kao manje bitne - zvjezdicu koristim više kao read later, ili još bolje, izdvojeno-iz-arhive, tipa - login podaci za server, neki računi s ebaya dok čekam paket i slično. Starred folder rijetko kad prelazi 20 mailova unutra Sve u svemu, kao i ljubitelj Inbox Zero filozofije, ovo mi unosi više cluttera u inbox nego što rješava neki problem, kojeg eto zapravo ni nemam I'll pass
01. 09. 2010. | #5 |
133t
Master
|
Meni se jos nije pojavilo? ili ne vidim?
Uglavnom, ja vec koristim multiple inbox, jel radi tako? |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
God's inbox | Ilija Studen | Opušteno | 37 | 09. 12. 2006. 08:23 |