|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Professional
|
![]()
![]() |
#3 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() hehe :-)
Tu sam fotku dobio prvog radnog dana ;-) - inače, to mi je prvi avatar na ovom forumu :-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() A što se tiče McManusa, evo jedne zanimljive stranice ... http://www.lambiek.net/artists/m/mcmanus.htm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
old school
Professional
|
![]() A Biser strip (Mandrak, Gaston, Cisko Kid, Spiru&Fantazio, itd.), Gigant, Punisher, Modesti Blejz, Celicna kandza, Eks (Cat Clow, cini mi se), itd., itd.? (samo da pomenem i Mikijev almanah, koji je bas za decu).
Alan Ford, bar meni, ni priblizno nije zanimljiv sa srpskim prevodom. Seca li se neko "Druzine od vjesala"? Da citiram danasnje matorce: "Mi smo bar nesto i proziveli, a ova deca...". ![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nagradna igra - Hosting na godinu dana | miljant | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 14 | 02. 03. 2010. 21:14 |
SEO nagradna igra na blogu | Miloje Sekulic | Opušteno | 0 | 08. 08. 2009. 12:30 |
gajba u bgd-u | dinke | Opušteno | 11 | 26. 11. 2007. 20:04 |
Coca Cola Community u Srbiji + nagradna igra + loyality program! | mungos | Linkovi | 126 | 26. 04. 2007. 23:57 |