Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 06. 2009. | #31 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Onda sigurno nije dobar neki od dump parametara, to je jedini mogući razlog. Kao što znaš, čak i ako pogrešeš mysqldump će ti napraviti file, ali prazan. Probaj ručno da odradiš dump sa tim parametrima pa ćeš videti ako ima neka greška. Možda password nije dobar ili ime baze ili neki od switcheva.
Inače, samo da napomenem da ja koristim rar ne toliko zbog pakovanja (nema ni smisla pakovati .gz u .rar) već da bih mogao da split-ujem u mutliple files i još važnije da bih zaštitio arhivu password-om ako se slučajno nešto ne predviđeno desi.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 03. 06. 2009. u 13:41. |
03. 06. 2009. | #32 |
Knowledge base
Wrote a book
|
|
03. 06. 2009. | #33 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Nisi me razumeo... kada uradi export on generise mysqldump komandu koju onda izvrši... baci pogled na to, i probaj da izvršiš to isto iz shell-a - ako nije to problem - pošalji mi ovamo pa ću da pogledam šta može da bude frka.
Kada uradis "preview" trebalo bi da ti napise nesto ovako: Kôd:
Configuration Database: root@localhost.db1 Dump exec: mysqldump Dump filename: dbb.db1.Wednesday.sql.gz Dump gzip: yes Options: --add-drop-table --create-options -e -l -q Compression: rar RAR command: rar mf -ep1 -idp -o+ RAR password: no RAR chunks: 15000k Use FTP: yes FTP location: www.example.com:21/some/dir/ (passive mode) FTP move file: yes, delete local file after upload Send email: no
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 03. 06. 2009. u 17:21. |
11. 10. 2010. | #34 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Da li neko koristi Auto BackUp plugin za WP
i koji mozda sam promasio temu |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SEO Link analysis tool | Igor Manjenčić | Marketing i SEO | 3 | 12. 12. 2010. 04:31 |
RegExr - Free Online RegEx Testing Tool | pRED | Regular expression i htaccess | 2 | 01. 08. 2009. 20:43 |
Online translation tool za language fajlove | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 03. 03. 2009. 05:59 |
MySQL Database Compare - compare local and remote database | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 26. 02. 2009. 16:34 |
[linux] multi rename tool | kodi | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 12. 06. 2007. 22:33 |