|
Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | ||
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
/ Blic Citat:
![]() Ok, svaka cast za gradjevinu, nisam kompetentan i necu da hejtujem coveka ali ipak jedva cekam da ubace Radisu u ekipu ![]() Unapredice komunikacije...postari ce dobiti nove cipele.
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 21. 10. 2010. u 21:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Webeloper
Professional
|
![]() sorry sto mracim, ali vecina Vas ima kvalifikacija da otpali napolje, sto niste, kad je, cinjenica, njesra u zemlji ?
![]() |
#3 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() A i bio sam mlad i naivan pa sam verovao da će biti bolje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Sada kada je mislim pitanje dana ili nedelje kada ce i nekoga poput mene strpati u zatvor (ilegalno programiranje, strani placenik, pranje novca ...), mislim da je krajnji trenutak da se spakuju koferi i zapali. Bilo gde! |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" dinke za poruku: |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() nada umire poslednja
![]()
"Hvala" nixa za poruku: |
![]() |
#6 |
Webeloper
Professional
|
![]() Nixa tebe kolko ispratim na FB, ti si jos najmanje u Srbiji
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Webeloper
Professional
|
![]() zbog
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Hvala za komentare
![]() kad smo kod situacije u zemlji... pa od muke sam i propevao ![]() a kada ni pevanje ne pomogne, lagano odem do svog sajta NeZadovoljni.com gde otvorim srce i dušu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja jesam najmanje u Srbiji, ali pocinje situacija u zemlji da mi dira krugove a lepo sam im rekao da mi ne diraju krugove ...
Za sada mi je ovde orman i ovde drzim kofere, sto ne znaci da to moze vrlo brzo da se promeni ...
![]() |
#10 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
![]() ![]() |
![]() Ne znam,
a da probamo da se borimo, jer nema drugih ljudi ? |
![]() |
![]() |