|
Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
21. 10. 2010. | #1 | ||
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
“Tecite, suze, tecite”...R.Urosevic.
Izvor Press
Citat:
Citat:
21. 10. 2010. | #2 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
|
Pošto je u jednoj od predhodnih tema bilo bljak, bljak na moj račun evo prilike da se po sličnom kriterijumu (pevač narodne muzike) i na mene dodatno baci još bljak, bljak... obećavam da se neću ljutiti i komentarisati komentare
http://www.youtube.com/watch?v=hKakiBr9m84 Poslednja izmena od vidak : 21. 10. 2010. u 17:45. |
6 članova zahvaljuje vidak za poruku: |
21. 10. 2010. | #3 |
branislav mandic mando
Wrote a book
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Ovo nema veze sa pevacem ili pevacima narodne muzike. Ovo ima veze jedino i samo jedino sa kompetencijama clanova upravnih odbora u nasim JP.
Primera je puno, a ovo je samo vrh brate, vrh Posto obozavam kosovsku muziku (moram posto sam i kosovski zet ) sa uzivanjem sam odslusao "Zivku sirinicku" jednu od mojih favorita i jednu od onih koje prenose duh Prizrena, jednog od najlepsih srpskih gradova. Tebi hvala i svaka cast na izvedbi. Uzivao sam.
21. 10. 2010. | #4 | |
Webeloper
Professional
|
Citat:
da ne budem shvacen pogresno, bas lepo pevas!
Before you criticize someone, walk a mile in their shoes. By the time they get angry you're a mile away and you've got their shoes! Poslednja izmena od Vladimir Rodic : 21. 10. 2010. u 18:41. Razlog: etika |
|
2 članova zahvaljuje Vladimir Rodic za poruku: |
21. 10. 2010. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Bog te ... pa mi imamo i selebritiz ovde
21. 10. 2010. | #6 |
branislav mandic mando
Wrote a book
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Da se vratim na temu...inace novoizabrani clan UO je trenutno okrivljeni u poznatoj aferi index gde ga se tereti za kupovinu ispita.
Sve u svemu, jos ce biti dobro ako on stane na ovome...ma ja se bojim da ovo nije samo odskocna daska za UO RATELA npr.
21. 10. 2010. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ladno vidak, bluesman opali mi 3 samara sledeci put sto sam pomislio da ga poslusam za ban.
btw vidak dobro pevas a sto se tice Radise, da li jos uvek nesto moze da vas iznenadi u Serbistanu?
21. 10. 2010. | #8 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Valjda bi minimum za tu funkciju trebao biti da ima bar jednu pjesmu posvecenu pisanju pisma... Npr, po meni bi bolji kandidati bili
http://www.youtube.com/watch?v=duXnULn7pLA (pronacionalni kandidat) http://www.youtube.com/watch?v=5R8n_0aOFA4 (proevropski kandidat) |
21. 10. 2010. | #9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
bilo bi zanimljivo cuti ko su ostali clanovi UO i koje su njihove kvalifikacije, sumnjam da su mnogo bolji od cika Radise.. :/
21. 10. 2010. | #10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Samo da kazem da mi je muka od ove zemlje.
|
2 članova zahvaljuje dinke za poruku: |
|
|