|
Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 03. 2006. | #11 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
To sa diskonektovanjem i svlačenjem podataka u lokal definitivno ne bi trebalo da ide u sistem:
1. broj korisnika kojima ti treba je zanemarljiv 2. odnos korisnost / komplikacije mali i definitivno neisplativ 3. poenta je da su ti uvek sveže informacije na dohvat ruke Vidim da interesovanje za ovim postoji, ali i da su komentari uglavnom tipa "ako se napravi kako treba". Ono što sam želeo da čujem je šta mislite o integraciji webmaila u ovakav alat. Da li tako nešto vidite kao neophodno, dobro dođe ili višak? Ja sam za varijantu da baš sve vezano za posao bude na jednom mestu (mail uglavnom koristim za posao), ali je pitanje da li bi i ko bio spreman da se odrekne GMaila ili svog desktop klijenta.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 15. 03. 2006. u 17:41. |
15. 03. 2006. | #12 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
|
Firma u kojoj radim je pocela da pravi bas takav softver. Tacnije, nema BAS sve tu opisano, ali imamo vec softvere koji bi bili "delovi" toga, a kako imamo centralni sistem za autentikaciju, programi ce biti lepo povezani u celinu.
Sto se tice WebMail-a, to bih izbegao. Mislim da je MNOGO bolja opcija koristiti neki HelpDesk proizvod koji ima opciju za parsiranje mejlova. Onda lepo mozes da imas i vise email naloga, sa klijentima komuniciras iz centralne aplikacije, sve je standardizovano, nema glava da boli... U svakom slucaju, pametna ideja, koristi... two thumbs up. ;-) |
15. 03. 2006. | #13 | ||
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Citat:
U sustini moj glavni problem sa oraganizacijom(i software-om za to) je u broju medjukoraka koje moram da uradim da bih dodao task/kontakt i sl. Sto je operacija veci smor, to su vece sanse da trenutno odlozim to da uradim (jer sam u guzvi), i onda naravno posle zaboravim na to...
16. 03. 2006. | #14 | ||||||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Super je koncept! Kada su hibridi u pitanju mislim da tu uvijek treba vagati koliko čega uzeti da bi se dobio najbolji proizvod, a ne glomazan i prekomplikovan. U suštini ovaj softver bi bio mix sledećih aplikacija:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Što se Webmaila tiče, a i ostalih stvario, bilo bi dobro da je na dohvat ruke jednostavni config gdje se prostim čekiranjem uključi/isključi pojedini modul, uključujući i Webmail. Sada ja sam slabo upućen koliko je Gmail ili novi Y!mail raspoložen za saradnju sa aplikacijama ovakvog tipa? U svakom slučuju, bilo bi vrlo zanimljivo raditi interfejs za ovakvu aplikaciju Poslednja izmena od mungos : 16. 03. 2006. u 11:32. |
||||||
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sta mislite o Sinergiji? | dedamunila | Linkovi | 15 | 08. 10. 2010. 22:36 |
Da li mislite da je ovo previse? | Maramax | Istine i zablude | 38 | 18. 02. 2010. 07:11 |
Sta mislite o UrlTrends? | Pedja | Marketing i SEO | 5 | 05. 04. 2006. 15:14 |
Sta mislite o dizajnu ove vizit-karte? :) | shoba | Opušteno | 1 | 23. 08. 2005. 23:51 |