Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
19. 12. 2010. | #31 | |
novi član
Datum učlanjenja: 25.11.2010
Hvala: 0
8 "Hvala" u 1 poruci
|
Citat:
Inače, i u inostranstvu je 24/7 support samo na papiru, vreme odgovora je bar po nekoliko časova ako ne i više, a IMHO bandwidth u novije doba i nije toliko velik problem kao šta je problem sve veća potreba za prostorom na disku i jačim serverima te dobrim supportom. Evo npr. moja firma garantira 100GB bw mesečno bez ikakvih pitanja. Mislim da je vreme hostanja sajtova u Americi stvar prošlosti.
19. 12. 2010. | #32 | |
Alpha male
Certified
|
Citat:
E sad, cinjenica je da su uslovi za ono sto nama treba takvi da se ne isplati, ali kada to radi firma koja ima mnogo vece ugovore, ima i mnogo povoljnije uslove... Generalno, stvarno sam bio protiv cele price, ali kada sam video koliko su ljudi ozbiljni i posveceni, te kakvi su im planovi, odlucio sam da prihvatim... |
|
7 članova zahvaljuje Ivan Minic za poruku: |
19. 12. 2010. | #33 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Video sam dosta ljudi koji su se tako "zaklinjali pred oltarom", pa su posle bili strahovito razočarani. Ali ok, neću da kvarim žurku ... ja ti želim sve najbolje i 0 downtime
Samo meni se čini po opisima ("seljakali smo se") da je tvoj slučaj baš onaj o kojem sam govorio: traže ljudi najjeftinije i najmanje, pa kada nastanu problemi onda se sele na novi server, i tako sa servera na server, frustracija je grozna i svi su krivi Been there done that, sada imam svoje servere što toplo preporučujem, a ako popularan sajt nema 50 evra mesečno za troškove servera ... onda je svaki dalji komentar nepotreban. Nego da se vratimo na temu o WP hostingu, a ovo možemo i na drugoj temi da nastavimo?
19. 12. 2010. | #34 |
Alpha male
Certified
|
Kako god hocete... ali u nasem slucaju stvar je bila da smo se seljakali jer smo rasli, sto je u principu ok, ali prosto situacija je bila takva da u firmama u kojima smo bili nije bilo odgovarajucih ponuda za jace masine ... Ali stvarno ne mogu da kazem da smo imali igde probleme u tom periodu kada smo bili tamo... Rackshack / The Planer, Server4you, 1und1, Softlayer i sl. Problem koji jesmo imali i u ovoj poslednjoj tranziciji (still in progress) je prebacivanje fajlova koje izmedju kontinenata obicno traje duze tj. prilicno dugo, i tu u principu mislim da nije bilo izuzetaka. Jedine realne probleme smo imali na Veratu prve godine, ali tu pricamo o 1000 din - godinu dana hostingu iz 2002.
Tema je hosting za WP ... nije u principu ni po cemu bitno razlicita od hostinga za bilo koju drugu platformu... WP trazi vise CPU zbog velikog broja upita, ali to nije nesto sto ne moze da se resi pametnom organizacijom i kesiranjem svega sto se moze kesirati za pocetak... I nema silver bulleta.. nema hostinga koji je jeftin (a to vecina ljudi trazi) a daje uvek dobre rezultate... |
10 članova zahvaljuje Ivan Minic za poruku: |
19. 12. 2010. | #35 | |
Siva eminencija
Grand Master
|
Citat:
Kolk'o para toliko muzike. |
|
9 članova zahvaljuje McKracken za poruku: |
20. 12. 2010. | #36 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Baš tako, to i jeste poenta svih mojih komentara ... dobiješ ono što si platio, i ne možeš da očekuješ na nekom cheap hostingu da imaš support full 24-7
02. 07. 2017. | #37 |
novi član
Datum učlanjenja: 15.10.2008
Hvala: 2
14 "Hvala" u 1 poruci
|
Koji hosting bi preporučili, razmišljam između https://unlimited.rs hosting i https://www.loopia.rs (za forum sa websajtom)
osnovni paket u loopia je Web prostor - 75 GB, Mesečni protok - 750 GB = cena 3800 + aktivacija 420 = 4220 osnovni paket kod unlimiteda Web prostor - 10 GB, Mesečni protok - neograničen = cena 2950, takođe imaju i za 4950 dinara Web prostor - neograničen, Mesečni protok - neograničen Poslednja izmena od Osensej : 02. 07. 2017. u 19:23. |
14 članova zahvaljuje Osensej za poruku: |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hosting mail-a | Pxilip | Sva početnička pitanja | 8 | 08. 02. 2010. 12:29 |
File hosting | ppavlovic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 28. 09. 2009. 11:52 |
Hosting | orangem | Sva početnička pitanja | 3 | 19. 09. 2008. 12:48 |
ASP.NET hosting | valderama | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 26. 07. 2007. 15:14 |
DNS only hosting? | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 9 | 12. 11. 2006. 00:20 |