|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 12. 2010. | #21 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
nista licno, ali problem vecine tih drugih "truth" sajtova je sto oni uglavnom bave sa chemtrails, gusterima koji vladaju svetom i drugim paranoidno-fantasticno-senzacionalistickim temama... a dokazi su uglavnom smesni, ili obicna gomila izmisljotina i izokrenutih podataka (tipa zeitgeist filmova)
WikiLeaks je vise za nas koji se palimo na svakodnevnu politiku, bez Sionskog priorata i drugih egzoticnih tema...
07. 12. 2010. | #22 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
totalno se slazem da svaka druga budala channeluje neko bice iz 5te dimenzije, ali ovih par muvmenata koje sam naveo su totalno u duhu dnevnopolitickog chitchatt-a ja se samo plasim da se wl biti okidac za primenu cyber security act-a koji ce usmrtiti internet kakvog znamo i da je dzulijan samo potrosna roba ko lee harvey oswald u istoj reziji i produkciji
zivi bili pa videli. odo ganjam sejpsiftere |
07. 12. 2010. | #23 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Citat:
ili da napišem nešto drugo |
|
07. 12. 2010. | #24 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
^ radi ono sto mislis da je ispravno
na stranu sve sto mislim o wl i celoj prici koja stoji iza toga, liku je potreban support jer su ga propisno ochepili. sa druge strane mislim da je moguce da se ceo ovaj kontrolisani wl hajp spinuje tako da se baci svetlo na gomilu bitnijih stvari, koje ako se izguraju mogu da budu mnogo znacajnije od svega sto je wl do sad objavio. wl likovi su u principu nesto sto generalno svi vec znamo. jedino sto je mene zacudilo je na kolko bahatom nivou obavljaju poslove sto se samog sajta tice vidi kolko te kosta i dal tebi treba donacija da bi da drzao zivim. wl ce se snaci nekako |
09. 12. 2010. | #25 |
old school
Expert
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Kakav je ovo rezultat sa Alexe,
mislim jel vredan pažnje ili ne |
12. 12. 2010. | #26 |
Ivan Cosic
Certified
Datum učlanjenja: 15.07.2005
Hvala: 4
9 "Hvala" u 8 poruka
|
http://www.ted.com/talks/lang/eng/ju...wikileaks.html
Evo ti jos jedan materijal. Zakaci ovo. Stavi standardan donation button i stavi da je to pomoc projektu SaveWikileaks, imas na svim tim sajtovima kako postaviti disklejmere, pozovi ljude da submituju dizajne za bedzeve i za majice da mogu drugi da skidaju i tako to... Stavi da se strimuje @wikileaks #wikileaks @savewikileaks #savewikileaks i svaki dan pusti po jednu vest, a od donacija ces vec nesto staviti sa strane. Sasvim je realno da ko moze pomogne tebi da se time bavis. Sve van toga je zarada na kvarno. |
"Hvala" headcutter za poruku: |
20. 12. 2010. | #27 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Ja lično ne bih dao ni 1$ na preko tog donation buttona, ne kažem da će otići u pogrešne ruke, ali neće ni u prave Ako ćeš već nešto raditi, radi kvalitetno, i obavezno kontaktiraj WL ako možeš, da nekako ozvaničiš.
http://77.78.193.33/ moj doprinos #savewikileaks |
20. 12. 2010. | #28 |
old school
Expert
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Nemam dugme za donation (postavio sam ga samo par sati i sklonio)
jer je bilo bezvezno imati na sajtu PayPal dugmence, a istovremeno post i komentare ljudi koji su iz protesta gasili racune, na PayPalu Amazonu.. a i ko bi donira sajt, koji je poceo juce sa radom sve u svemu nije lose, odlicno iskustvo za mene |
20. 12. 2010. | #29 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
^ postao si deo istorije
20. 12. 2010. | #30 |
old school
Expert
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Nisam znao koliko je "jak" Špigl
jer tog dana, kada su ugasili domen wikileaks.org i kada su se pojavili mirror sajtovi, oni postave na naslovnoj strani reportažu o tome, gde u tekstu, ostave i link ka meni wikipedia takodje u definiciji wikileaks pravi link ka meni , jaooo kad sam pogledao statistike nalog na twitteru koji sam napravio samo za savewikileaks prati trenutno 250ak ljudi (ja trenutno pratim 9) među njima ima i ozbiljnih ljudi, tj naloga koji imaju od 1K do 20K followera, razmišljao sam da pokušam sa njima da napravim neki dogovor kako "iskoristiti" eventualni potencijal svega toga pokret za ovo ono, istinu, nezavisnost, slobodu mada je to (savewikileaks) zapravio bilo samo deo tog trenutka gde se poklopilo par okolnosti, stručniji i iskusniji od mene, bi sigurno mogli da naprave nešto od toga pada i meni svšta na pamet ( ali slabo govorim engleski ) |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Savet za konfiguraciju | trazimcuruzabrak | Hardware | 2 | 11. 09. 2010. 00:15 |
php app za email - potreban savet | [nq] | PHP | 1 | 26. 04. 2010. 13:13 |
Koristan savet - registrant | torbica | Istine i zablude | 12 | 24. 10. 2008. 04:48 |
Prijateljski savet | nowak | Sva početnička pitanja | 9 | 28. 03. 2008. 10:30 |
Google Adsense savet | ppavlovic | e-Business | 20 | 20. 05. 2007. 03:28 |