Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 02. 2011. | #12 | |
Иван Бишевац
Qualified
|
Citat:
Јел стварно ниси укапирао о чему причам? Није ваљда да си мислио да развијамо ниви MySQL? |
|
15. 02. 2011. | #13 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Skapirao sam to u startu, ali mi je delovalo nebulozno (jer jeste nebulozno)
Ne zeli da zvucim kao MD, ali ne uspevam da vidim logiku promene OS-a tvoje masine zbog servera na kome trci mySQL? Sta si tacno ocekivao da postignes?
15. 02. 2011. | #14 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
mozda 'oce covek da ima istu verziju baze, php-a i modula, bez da se rucno jebava sa tim?
ne vidim tu nista narocito lose, najjednostavnije resenje za potencijalne probleme u "raskoraku"...
15. 02. 2011. | #15 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Yeah, veliki posao da stavis isti php i mysql na bilo koju masinu, mnogo veci o d reinstalacije OS-a
Ako ti te razlike toliko znace, onda ne sme da ti predstavlja problem/posao/"cimanje" da to lepo podesis za nekih 5 minuta a ne da menjas OS na koji bi trebalo da si bi trebalo da si navikao (ako si radio iole ozbiljno na njemu). Meni ovo lici na ono: "ne mozemo da radimo dok svi nemam podesene iste boje u editoru"
15. 02. 2011. | #16 | |
Иван Бишевац
Qualified
|
Citat:
Слеквер сам користио доста дуго. Не сећам се која верзија ми је била прва али знам да сам последњу верзију имао 12.2. Али то је дистрибуција за неког ко има времена да подешава стално неке ствари. У принципу то је добро за неког ко хоће да учи али као примарни оперативни систем ми није баш идеалан. Рецимо више ми се свиђа убунту. Конкретно сад се бавим базама података и често сам под притиском да испоручујем рад на време и немам времена да се цимам око оперативног система, једноставно очекујем да све ради без проблема.. |
|
|
|