Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 02. 2011. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 14.07.2009
Hvala: 7
3 "Hvala" u 1 poruci
|
Shift + Delete
Ljudi, drugarica piše master rad i umesto fajla, izbrisala je ceo folder...sav rad... i sad je u panici... ja sam nekad davno koristio neki prog za povrat takvih podataka...ali sam sad vec zastareo po tom pitanju... ima neko predlog? jer havarija je velika... :P
|
14. 02. 2011. | #2 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Nije. Nemojte instalirati i uninstalirati ništa od programa (tako bar preporučuju)
Get Data Back će vratiti sve obrisane foldere/fajlove Probaj i ovaj besplatan je http://www.piriform.com/recuva |
14. 02. 2011. | #3 |
profesionalac
Qualified
|
EASEUS Data Recovery sam koristio, program je ludjacki pronalazio formatirane particije od pre nekoliko godina, doduse nisam mogao sa njih da vratim vecinu podataka al neke sam mogao, sto se tvog slucaja tice sigurno ces moci da vratis sve podatke koje si u skorije vreme obrisao....Program nadji registrovan na torrentu...
14. 02. 2011. | #4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
I nemoj koristiti komp u medjuvremenu, da ne bi windows prepisao nesto preko slobodnog prostora (ako je folder bio na C particiji)
18. 02. 2011. | #7 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 14.07.2009
Hvala: 7
3 "Hvala" u 1 poruci
|
Hvala svima!!!
|
|
|