23. 03. 2006. | #11 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Citat:
Količina tuđeg koda koju koristim je sada užasno mala i uglavnom je su u pitanju neke klase koje mi je bio smor da pišem sam (sad pogledah kod, u pitanju je samo BenchmarkTimer klasa preuzeta iz PEARa, ali ni nju čak nisam samo prekopirao, već sam je preradio da se fino slaže sa ostatkom koda). Dakle, ne koristim mnogo tuđeg koda, ali je činjenica da koristim mnogo koda - složene biblioteke, dosta klasa itd i da mi zato treba dobar IDE.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 23. 03. 2006. u 16:32. |
|
23. 03. 2006. | #12 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
|
Pomenuo si da koristiš neki code generator za kreiranje objekata koji rade sa tabelama u bazi.
Verovatno slično radim pod .NET, koristim CodeSmith. Programiram i u PHP povremeno, pa bih voleo da čujem koje alate koristiš, nisam naleteo na nešto kvalitetno odrađeno za PHP. Ako si zainteresovan, možda bi najbolje bilo da kreiraš temu... |
23. 03. 2006. | #13 |
profesionalac
Professional
|
Btw, Maguma je zivi ****.
Debugger je ****, a ono sto ostane je samo fancy editor.. Nisam koristio Zend, iako ga svi hvale, Kate mi je dosta, boji slova, ima tabove, i eto.. Ko zna, mozda ga i probam ovih dana..I kupim prvi legalni softver
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Flash debugger ili šta već - kako onemogućiti | Nemanja Avramović | Flash | 3 | 23. 08. 2009. 01:28 |
RED|bug, Flash / Flex debugger AIR aplikacija | MrSteel | Flash | 0 | 04. 09. 2007. 12:00 |
JS Debugger/Dumper | kodi | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 12. 05. 2006. 12:02 |