Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() to sto ga ti smatras spamom, ne znaci da zakonski jeste spam. uzgred, ja nisam dobio ni jedan njihov mail.
bending rules apply. ![]()
![]() |
#22 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Mogao bih da primetim (bez uvrede ljudi!) da ono sto smatramo 'e-mail marketingom' u tudjem Inboxu smatramo spamom u svome. Poslednja izmena od bojan_bozovic : 04. 01. 2006. u 14:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ko čita sitna slova, primetiće:
Citat:
Ovo je tačna adresa sajta: http://www.dvlottery.state.gov . Prijava za lutriju je besplatna. Da ne kažem da je to jedini siguran način da se prijaviš za lutriju. Dakle, spamuje te privatno lice jer mu je u interesu da zaradi što više $, a može mu se jer si mu sam ostavio mail. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() da nije ovo otislo previse u offtopic ?
![]() |
#25 | ||
novi član
|
![]() citat:
Citat:
Nisam nigde pronasao ovo oko 2CO na sajtu, zanima me kako to funkcionise ? A imam i jedno glupo pitanje, da li u Webalizeru mogu da pratim odakle mi dolaze posetioci, posto mi je trenutni hosting provajder ovo iskljucio kako ne bi opteretio server ?!!? Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() 2CO? Pazi, to je uglavnom za clanarinu, ako mislis da radish shopping cart za desetinama i stotinama proizvoda onda je bolje da imas svoj 2CO nalog. Ali ako hoces clanarinu, samo mi kazes koja je cena, ja ti dam link, ti kod sebe napravis formular (ili samo stavis link), kada se procesira order, od mene dobijes HTTP request (POST ili GET, kako hoces) na neki tvoj script... i radis posle sa tim sta hoces...
Kada se nakupi kinte dovoljno za "skidanje" ti dobijes svoje pare, ja ti uzmem 5% i voila. ![]() ![]() Prednosti: Ne trosis pare za otvaranje 2CO naloga, sve je dz. Ako imas mali broj uplata, pre ces dobiti svoje pare, ne moras da cekas da se nakupi 2CO kvota. BTW, do kraja meseca kupujem Dual Xeon sa 4 GB RAM, duplo jaci link (duplo brzi sajtovi sa manje hop-ova) bice veselja... ![]()
![]() |
#27 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() LOL, malopre je jedan pokusao da reklamira hosting coveka cije ime necu da spominjem.
Inace, njih sam prijavio zbog SPAM-a kod upstream providera, ali bez ikakvog responsea. I sad, molim nekog ako zna konkretnu akciju koja "radi", neka mi posalje PM. Hvala
![]() |
#28 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Ti nemaš pojma šta si sad bubnuo
![]()
![]() |
#30 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
To je stvar koja je pravljena za production servere, ali negativna strana je da je zato development smoran, jer zahteva restart posle svake promene modula... doduse mod_perl ima mehanizam da se ovo resi automatski (da sam provali da je modul promenjen), za ove ostale ne znam... A inace python je napravlje pre 16+ godina i daleko od toga da je nedovrsen...
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka za hosting | NixoN | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 02. 04. 2010. 14:09 |
Preporuka za kvalitetan DNS hosting? | misk0 | Domain Name Service (DNS) | 5 | 17. 06. 2008. 12:24 |
Preporuka za hosting | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 19. 01. 2008. 23:29 |
Preporuka za hosting, ali ASP.NET | James | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 12 | 20. 11. 2006. 09:39 |
Preporuka za hosting | misk0 | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 18 | 28. 04. 2006. 19:17 |