13. 06. 2011. | #1 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Još jedan milionski sajt
http://www.pistaljka.rs/home/read/116
Citat:
|
|
13. 06. 2011. | #2 |
Boban Karišik
Expert
|
Covece.. koliko ja malo naplacujem.. (:
13. 06. 2011. | #3 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
|
13. 06. 2011. | #4 |
član
Na probnom radu
|
Izašlo je i zvanično saopštenje povodom ove vesti.
http://www.mc2.rs/ser/index2.php?id=o-nama Na sajtu Inicijativa Snaga Pacijentima ima preko 100 vesti, oko 70 slika i preko 140MB Power Point prezentacija. Napravljena je i ogromna baza podataka: http://www.snagapacijentima.rs/registar/baza U cenu portala nije uračunata samo izrada, već i održavanje koje i dalje traje (godinu dana nakon pokretanja portala). Za tih 500 do 1000 evra koje spominju na pištaljka.rs može da se dobije samo onakva olupina od sajta kakvu oni imaju i ništa više. Pokušali su da iskoriste aktuelnost skupih sajtova kako bi dovukli masu na taj nesrećni sajt, ali očigledno da im nije uspelo. |
"Hvala" Dzoni-GS za poruku: |
13. 06. 2011. | #5 |
Web designer
Professional
|
Kôd:
<meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" /> |
13. 06. 2011. | #6 |
član
Na probnom radu
|
Njah, njah, njah hihihi lol xD rofl
bravo duhoviti hakeru! kako si ih provalio? Pročitaj lepo saopštenje, pa daj neki komentar, ako misliš da si kompetentan da druge komentarišeš i kritikuješ. Pametnom čoveku se kaže jednom, a zna se kome se govori više puta. Sada ću morati da ponovim da se ovde ne radi samo o izradi sajta, nego je uračunato i prikupljanje mnogih podataka, aktivno pisanje vesti i ostalo... Detaljnije imate u mom prvom postu i u saopštenju. Ti ako možeš da napraviš sajt za jedan dan, ti pravi 30 sajtova mesečno i naplaćuj ih po 200 evra i biće ti mega isplativo! |
13. 06. 2011. | #7 |
Ivan Pavković
Qualified
Datum učlanjenja: 15.01.2007
Hvala: 42
16 "Hvala" u 16 poruka
|
^E ako je to All inclusive varijanta onda je sigurno sve ok.
Nigde ne piše ali verujem da je posao uključivao i prijavu sajta na pretraživače. A i cena je sasvim sasvim ok. Sigurno je bio i tender, a ovaj čika je pobedio jer ima puno iskustva u radu sa džumlom i takve reference da ostali jednostavno nisu imali nikakve šanse. Ustvari, kad razmislim, što bi raspisivali tender za ovako mali posao, svega par destina hiljada evra. To je garant bila direktna pogodba ali verujem da su obe strane domaćinski gledale na novac poreskih obveznika i da su sve strane u poslu pošteno naplatile svoj rad. Nema šanse da je tu bilo nekih zloupotreba Poslednja izmena od centaur : 13. 06. 2011. u 14:57. |
"Hvala" centaur za poruku: |
13. 06. 2011. | #8 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Ako se svi ti sajtovi mogu napraviti za 500 eur, zasto je projektu pistaljka.rs bilo potrebno da se finansira od strane DVE ambasade?
Sad bi trebalo da se pojavi projekat u US i Norveskoj koji ce da pise kako se bacaju pare poreskih obveznika na nepotrebne sajtove po Srbistanu?
HuxleyDev Poslednja izmena od McKracken : 13. 06. 2011. u 15:26. |
"Hvala" McKracken za poruku: |
13. 06. 2011. | #9 |
novi član
Datum učlanjenja: 20.01.2011
Hvala: 3
3 "Hvala" u 1 poruci
|
Posto vidim da je realizator posla od 21k eura javio u threadu molio bih ga da nam kaze
1. Da li je bilo tendera za ovaj posao 2. Kako je bas njemu pripala cast da ga realizuje 3. Da vidimo njegove profesionalne reference na osnovu kojih mu je poveren ovaj posao Ogromna baza podataka ? 50 imena sa kontakt telefonom 70 slika ? Slozio bih se sa Twixom da je za ovakve slucajeve potrebno napraviti posebnu podkategoriju na forumu |
13. 06. 2011. | #10 |
Web designer
Professional
|
@Dzoni-GS: slusaj me dobro, nisam ti ja klinac niti haker, nisam te uzeo u rec niti spomenuo, ako zelis da se pravis pametan i zelis nesto da mi kazes posalji poruku na private. Prakticno 10 godina se vec bavim web dizajnom, kad kazem 1 dan, ne mislim bukvalno, predlog za kategoriju pod tim nazivom sam dao iz prostog razloga jer se u poslednje vreme pojavilo dosta sajtova (vidi se da do sada nisi pratio forum) za ciju realizaciju su korisceni GOTOVI open source sistemi, znaci NE custom made cms resenja za njihove potrebe. Uopste ne ulazim u to koliko vremena treba za organizaciju samih podataka i slicno, radim sajt i za 1 dan i za godinu dana, zavisi od kolicine posla/zahteva.
P.S. Nemoj mi ti pricati sta cu ja da radim i kako cu da naplacujem. Poslednja izmena od twix : 13. 06. 2011. u 15:59. |
|
|