08. 11. 2007. | #91 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
Hajde dodjite ranije na SPENS da se upoznate sa mojim studentima (pogledati na mom blogu).
|
08. 11. 2007. | #92 | |
novi član
|
Citat:
Salu na stranu, ja cu probati doci ranije jer uopce nemam pojma da li mi je prijava prosla ili nije, nisam dobio nikakvu potvrdu. Ionako sumnjam da ima smisla spavati posto stizem u NS negdje oko 2 izjutra, eo ja cu zabavljati studente |
|
08. 11. 2007. | #93 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
I da probaš nešto što nije PAN
08. 11. 2007. | #94 |
novi član
|
Apsolutno, ja sm svestrana i otvorena osoba, introvertnost pokazujem samo prema zenama, ali ne bih o tome jer je oftopicno
Recimo, volim "MB" npr A volim iskusati i neke nove pivske endeme, sve zavisi koliko cu vremena i zelucane kiseline imati za vas sve Stranu na salu, nadam se da cu vas sto vise upoznati, ako vidite nekog prljavog cupavca - da, to sam ja - slobodno dodjite do mene da poljudikamo po koju |
09. 11. 2007. | #95 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ja moram na neku svadbu u subotu koju nikako ne mogu da eskiviram, tako da ako neko nije stigao da se prijavi nek mi se javi, da udje umesto mene (trebalo bi da sam prijavio 2 osobe, ako sam dobro zapamtio)
09. 11. 2007. | #96 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
|
Ja isto neću moći doći.
|
09. 11. 2007. | #97 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Jel to sutra?
09. 11. 2007. | #98 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Pitanje za one sto ne mogu da dodju.
Da li se neko od vas prijavio za radionice, posto ja nisam stigao da se prijavim na njih? |
09. 11. 2007. | #99 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ja sam prijavljen na obe radionice, javite mi se na private ko hoce da uleti umesto mene...
10. 11. 2007. | #100 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Nedavno sam se vratio sa BlogOpen-a. Bilo fino, iskoristio sam i poslepodne za setnju po NS.
Okacite link ka fotkama. BTW. Blogowski je obukao majicu koja moze i da se pokvari :-). Majica koja pokazuje da li ste u Wifi zoni. Cool, nema sta,