19. 07. 2006. | #91 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Mislim da će zaključavanje ove teme završiti posao.
|
19. 07. 2006. | #92 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ako je neko gledao:
Star Trek TNG - 1x01 - Encounter At Farpoint [Part 1] Star Trek TNG - 1x02 - Encounter At Farpoint [Part 2] Ovo mu dodje slicno. ) "You have passed youre test in humanity. For now." |
19. 07. 2006. | #93 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Nemanja, ti to kao svaku noc dobijes inspiraciju da komentarises na sto vise tema, i ako ne nadjes nesto sveze gde tvoja poruka nije poslednja, onda izbunaris neku bajatu i dodas svoj prilog temi, koji mu dodje kao recimo hleb uz supu - neki mogu da sazvacu ali je vecini to...
Pokusaj da se iskontrolises i da napises nesto samo kada ima smisla ili potrebe, drugi ce to ceniti sigurno vise nego sto sada cene tvoje "priloge".
19. 07. 2006. | #94 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ne dobijam nikakvu inspiraciju, jednostavno vidim temu, mislim da nesto mogu da dodam i eto.
Ali pokusacu da se obuzdam u dodavanju hleba uz supu. Da pokazem kako nisam neko zlopamtilo i da ne zelim nista lose evo poruke koju sam poslao Pedji. Subject: Poziv na saradnju Text: Pozdrav, Pedja! I ako se ti prema meni ponasas kao 100% asshole, mene to ne dotice puno. Cak sam spreman i da ti pomognem tj. obostrano da pomognemo jedan drugom. Posto vec duze vremena radis vokabular, ja sam bio i na forumu neko vreme, hocu da pomognem u promociji Vokabulara. Posto ce nova CaKucicaNet biti u potpunosti biti na cirilici, nije lose da se integrise vokabular u CaKucicu, kao active search. Ja zelim da saradjujem sa tobom, ti samnom? Pa vidi da li mozes da saradjujes sa klincom. |
19. 07. 2006. | #95 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Dakle, ne vredi, Nemanja nas sve više primiče ES. Nemanja, ja sam video par postova različitih ljudi koji traže tvoj ban. Dobio bar 5-6 poruka da te banujemo zbog lupetanja, flame, .... Ja nisam za ban, ali ovo što ti pišeš je kao da si mi i ti poslao jednu takvu poruku. Ja stvarno nemam ništa protiv tebe lično, ali i u poruci iznad, gde u prvom delu kažeš da ćeš se obuzdati, u drugom delu si opet flipnuo.
20. 07. 2006. | #96 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hm... Nisam flipnuo. To sam se obracao njemu. Posto se on nije udostojio da mi odgovori ni proslog puta kada sam mu pisao, jedino mi je ostalo da postujem ovde poruku. Mozda nisam izabrao naj srecniju temu, ali Boze moj.
Ja smatram da sam korektan. Moje izvinjenje, svima koje sam uvredio ili se smatraju uvredjenim. Ali ja nikada nisam delovao bez prethodne provokacije. toliko |
20. 07. 2006. | #97 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Hajde da ne vucemo raspravu ovde, ali koja je poenta tvoj poruke? Postovao si na forumu sadržaj privatne poruke nekome? I šta sa tim? Nećču da budem grub, ali gušiš sa takvim stvarim i nikakve veze nema sa forumom ni sa onim zvog čega smo ovde.
20. 07. 2006. | #98 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Nemanja, veruj ja sam veoma dobronameran, cak sam te jedno vreme i branio, ali brate, sve iam granice.
Ako malo pogledas statistiku ja sam sasvim umeren u komentarima na tvoje umotvorine na forumu. Ovaj put si se prosto tako namestio da nisam mogao da odolim, a i to sam napisao vise kao dobar fazon, nadajuci se da ces iz fazona izvuci neku pouku.
20. 07. 2006. | #99 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Point taken. No more jokes.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DevProTalk Twitter | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 31. 10. 2009. 11:40 |
DevProTalk T-shirts | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 27 | 18. 03. 2008. 01:11 |
DevProTalk majice | nixa | Opušteno | 214 | 12. 10. 2007. 17:04 |
Je l' to EliteSecurity opet puko? | Pedja | Opušteno | 7 | 29. 11. 2006. 23:35 |