05. 05. 2011. | #91 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.04.2011
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
|
^ hvala, obavesticu support, nesto je ocigledno busno kod njih, kod mene u source-u nista...
namecheap hosting 30$ godinu dana, kolko para tolko muzike...
05. 05. 2011. | #92 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
ne zaradjujem puno - ali za to bih pre okrivio svoju losu organizaciju [recimo lose dizajnirani sajtovi i moja lenjost i neorganizovanost], i eventualno problem sa face-to-face komunikacijom [imam cerebralnu paralizu pa malo teze govorim].
sto se tice same geografske lokacije... mozda me samo sputava to sto se ljudi iz Beograda vise druze uzivo [tweetupovi, okupljanja], a ja sam od svega toga udaljen geografski - pa je sansa da se neko seti da plasira oglasivacku kampanju na mom sajtu - manja - jer mu nisam toliko dobar ortak kao neko iz Bgd koga srece na svakom okupljanju. opet - mislim da je i to moglo da se prevazidje da sam seo u auto i dosao u Bgd na svaki tweetup... a tu se opet vracamo na moj prvi problem [face-to-face komunikacija u bučnoj sredini [jer tishe govorim pa sam neupotrebljiv na okupljanjima]]... generalno - imam utisak da je problem sa 220km mogao da se prevazidje... dokaz za to su uspesni sajtovi koje je Mileusna pomenuo |
05. 05. 2011. | #93 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
@ www.pretraga.info
I Avast detektovao iframe malware...ja mislim da je to u wp temi. Ovo ti je blokiran link iz sourca Kôd:
javascript' src='http://www.pretraga.info/wp-includes/js/l10n.js?ver=20101110'></script>
05. 05. 2011. | #94 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.04.2011
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
|
hmm al ne vidim da ovde nesto konkretno poziva, url i slicno
Kôd:
function convertEntities(b){var d,a;d=function(c){if(/&[^;]+;/.test(c)){var f=document.createElement("div");f.innerHTML=c;return !f.firstChild?c:f.firstChild.nodeValue}return c};if(typeof b==="string"){return d(b)}else{if(typeof b==="object"){for(a in b){if(typeof b[a]==="string"){b[a]=d(b[a])}}}}return b}; Hvala Edit: taj js fajl sluzi za lokalizaciju WP-a, izgleda da nije zarazen
radio stanice uzivo Poslednja izmena od Enkod : 05. 05. 2011. u 18:45. |
05. 05. 2011. | #95 | ||
stara koska :)
Professional
|
Citat:
Citat:
Dakle, za profitabilan sajt (naravno, prvo mora da zadovolji sve osim onog "profitabilnog") i tvrdnju da se lova vrti oko nekoliko igraca, kako neko rece "...koji kao da su kao u nekom klanu, i guraju posao/pare/investitore izmedju sebe od jednog do drugog......." treba traziti u: 1. Face2face komunikaciji - ljudi iz "klana" su gotovo svakdnevno zajedno, ne propustaju ni male ni velike dogadjaje, gotovo svakodnevno ispijaju kafu, druze se, razmenjuju iskustva i info o potencijalnim investitorima, najavama desavanja, najavama projekata, upuceni su "inside" gotovo u sve zbivanja i na sceni i iza nje, ....... 2. geo-poziciji - 220km iz Nisa, ili 150 od Cuprije ili Kragujevca, iliti 2-3 sata voznje u jednom pravcu za svaki dogadjaj. Mnogo je. Da bi se ostvario uslov 1, treba zadovoljiti ovaj uslov. Resenje za centralnu i juznu Srbiju? Preseljenje u BG, kao decko iz KupujemProdajem.com? Ili da 'vatamo motiku dok je vreme |
||
05. 05. 2011. | #97 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
No iz mog nekog ugla nije to ni toliko bitno ako radiš preko reklamnih agencija (u slučaju ogašavačkog modela). Čak i za druge vidove posla uvek možeš da nađeš saradnika iz Beograda. Evo za potrebe Naslovi Internet klipinga imamo Miloja koji je u Beogradu i drži prezentacije potencijalnim klijentima i sl. Upravo ti Internet omogućava komunikaciju sa ljudima i saradnicima gde god da su, ako već na taj način ne možeš da komuniciraš sa klijentima. Taj networking po raznim eventima? Ne znam, meni to nikakve pare donelo nije, bude zanimljivo neki put da se razbije rutina ali s obzirom da su razni "tweetupi" održavaju na dnevnom nivou meni to više deluje kao bleja i gubljenje vremena nego neki konstruktivan networking. Ja najviše para zaradim kad sedim kući za kompom i radim nešto pametno. U Kragujevcu ili gde god da sam... Poslednja izmena od mileusna : 05. 05. 2011. u 21:54. |
|
4 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
05. 05. 2011. | #98 |
Mister
Master
|
Ja mislim da Stecko generalizuje neke stvari. Internet business sam po sebi jednostavno ne može da se tretira sa tog stanovišta. Ako imaš posećen sajt (ako o toj vrsti posla pričamo) bio ti u Ćupriji, Donjem Ćićevcu ili na Marsu oglašivači će doći do tebe.
Apsolutno se slažem da je verovatno svaki tweetup čista bleja uz iće i piće bez neke preterane priče o poslu.
05. 05. 2011. | #99 | |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Citat:
Pre neki dan smo u sklopu priprema za reli vozili se istočnom Srbijom u potrazi za Rajačkim pivnicama. Nismo ih pronašli, predeli su jednako označeni kao Mongolija. Gledamo one silne puste kuće i pričamo... čoveče na 3h od BG imaš mir, zelenilo i sve resurse. Ne treba ti ni flaširana voda. Treba dovesti programere, uvesti im internet, struju i samo da kucaju. A u pauzi neka šutaju loptu ili na strndžanje. Ako im treba ekipa iz kraja, za vikend neka dodju nazad u party capital of Europe, pa u ponedeljak car-pool nazad. Ovo pričam i delimično iz ličnog iskustva, neke projekte sam završio u miru i tišini Rajca (onog drugog) Nije krug dvojke predispozicija za IT uspeh. Poslednja izmena od srdjan : 05. 05. 2011. u 22:31. |
|
"Hvala" srdjan za poruku: |
06. 05. 2011. | #100 |
it wasn't me
Certified
|
Poreklom sam iz Pirota, živela i radila 15 godina u Beogradu, firma čiji je IPG deo je pobegla iz Novog Sada u Futog, jedan deo je smešten u Beogradu, a ja se vratih u rodni Pirot... prava španska serija!
Daleko od toga da smo stvorili imperiju i zarađujemo milione, ali svi uključeni su zadovoljni onim što radimo i ostvarujemo, a najbitnije je da rastemo. Događanja i okupljanja zaista ima sve više i više, ali ne smatram da su baš sva od presudnog značaja za posao kojim se bavim, pa ni ne očekujem od sebe da ih pratim redovno. Biram samo ona gde znam da ću sresti makar jednu osobu koja mi je zanimljiva iz nekog razloga i onda se ustremim na to da do tog poznanstva/saradnje i dođe. Znači, targetiranje ;-) |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zarada na domaćem net-u | kickloop | e-Business | 74 | 31. 12. 2010. 07:17 |
Zarada i troskovi | jasmanac | e-Business | 4 | 16. 02. 2008. 03:07 |
Proglaseno 8 najboljih sajtova u Srbiji, Ovih 8 sajtova ce reprezentovati nasu zemlju | Miloje Sekulic | Linkovi | 3 | 10. 08. 2007. 12:08 |
Statistika AdSense zarada | ppavlovic | e-Business | 16 | 06. 06. 2007. 13:00 |
Stanje srpskih web prezentacija | bluesman | e-Business | 31 | 12. 10. 2006. 17:52 |