25. 07. 2008. | #91 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pa svako od nas lično može da to uradi... recimo oni Skype poziv nema blage teorije da mogu da snimaju .... itd itd
25. 07. 2008. | #92 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Mislio sam da generalno nateramo kretene da povuku ovaj zakon!!!
25. 07. 2008. | #93 | |
Moderator
Qualified
|
Citat:
Ma gde bre nemaju - dosta je da znas user i pass. Skype je najgora security rupa koju sam video od svih voip klijenata. A na stranu sto ce imati dovoljno vremena da pronadju kako da snimaju, kada vec imaju pristup svim podacima.
25. 07. 2008. | #94 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Takodje je posebno zanimljivo koliko će takva oprema i resursi da koštaju, i ko će to sve lepo da plati - mi naravno, jer malo je samo 380 dinara prinudne rtv pretplate, a kao da nema pametnijih stvari u ovoj državi na koje je potrebno smisleno potrošiti pare.
|
25. 07. 2008. | #95 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Off Topic: [ironic]hey mozda ovo ima i dobru stranu: ako budu imali potpunu kontrolu moci ce i drzava da prati sve online transakcije u cilju oporezivanja, pa nam mozda "dozvole" PayPal[/ironic] ontopic - veoma kratko - uzasnuta sam |
25. 07. 2008. | #96 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 03.12.2006
Hvala: 0
7 "Hvala" u 3 poruka
|
Ja mogu samo da konstatujem da tebi ili mnogo nije dobro ili si neki BIA, KOS, SDB ili sta vec i smejes nam se sto raspravljamo o necem ozbiljnom i jos nas podbadas svojim pritupim komentarima.
|
25. 07. 2008. | #97 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 03.12.2006
Hvala: 0
7 "Hvala" u 3 poruka
|
Citat:
Pogotovo me cudi da se nije oglasio B92 koji inace vristi kad su mnogo manje stvari u pitanju. Zasto sad cute??? |
|
25. 07. 2008. | #98 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Off Topic: @conica: da, i jos nesto: konacno mozemo da se oslobodimo Alexa rejtinga, sad imamo BIA rejting, 100% tacan |
3 članova zahvaljuje zira za poruku: |
25. 07. 2008. | #99 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
25. 07. 2008. | #100 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
@stellanova
Ti si se baš žestoko zauzeo za ovo pitanje. U pravu si u jednom, ovo je podzakonski akt, pravilinik, whatever, o tehničkim preduslovima koji provajder treba da ima, ali bilo bi dobro kada bio se toga i pridržavao, tehničkih preduslova. Ne vidim kakve veze "periodično slanje baze podataka o korisnicima nadležnim organima" ima sa tehničkim preduslovima. Dakle ako je tako kako ti tvrdiš, a moralo bi da bude, ja bih da se to malo bolje formuliše. Ovako kako je napisano ima puno mesta da se komentariše šta je pisac hteo da kaže i tumači na različite načine, a to obično znači da zakon ili podzakonski akt nije dobar. |
"Hvala" mileusna za poruku: |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upotreba Interneta u Srbiji... | glaspodrinja.com | Opušteno | 4 | 03. 08. 2009. 20:42 |