17. 06. 2010. | #91 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Citat:
17. 06. 2010. | #92 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Ja bih tipovao da je faktor piva u pitanju
17. 06. 2010. | #93 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Ma dobijamo Njemce sigurno... Pantelić daje hat-trick, Žiga mu spušta loptu 2 puta, Australiju takođe, 2:0, strijelac postaje i Golman Stojković i to ispucavanjem lopte sa našeg peterca... Dalje idemo na Engleze koji su zvali Kraljicu da igra centarhalfa jer je pola tima povrijedjeno a ostali pokvarili stomak majonezom.
--- Sine ustani, moraš na posao... A ??? |
17. 06. 2010. | #94 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne, samo zato što je u Nemačkoj sve bilo savršeno (osim nas ) Ne može bolje od toga ... do sledećeg SP u Nemačkoj.
Ono što se meni takođe nije svidelo u vezi JAR je što su delili besplatne karte. To govori nekoliko stvari, najvažnije je to da tamo sede one debele ženetine koje fudbal i ne interesuje već celu utakmicu duvaju i prave nesnosnu buku. Drugo je to što se fudbal stavio u svrhu politike i socijalne politike, ne gledaju navijači nego su karte dobijali socijalni slučajevi. Dobro je poznato da FIFA strogo kažnjava svako mešanje politike u fudbal, dosta nacionalnih saveza je suspendovano iz FIFA jer su se političari umešali, čemu onda sve ovo? Da bi popunili stadione? O tome su trebali ranije da razmišljaju. Još malo u vuvuzelama... kažu kako smo netolerantni jer nam smeta ta buka i ne poštujemo njihovu tradiciju "duvanja". Prvo, ovo nisu kulturno-umetničke predstave da gledamo tradicionalne plesove i "duvanja". Drugo, ima i nesnosnijih tradicija pa ih ne unose na stadion ili bar ne ohrabruju takve stvari. Treće, nema navijanja, samo se čuje zujanje zunzara i poneki uzdah kada je neka šansa ... to je ubistvena atmosfera za igru, a boga mi i za gledanje. Čak je i u NBA vatrenije navijanje od ovoga, a tamo dolaze da gledaju utakmice samo ovi što su se upravo vratili sa nekog rehab ili klasični pozeri.
17. 06. 2010. | #95 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Ali njima je tradicija upravo da je duvaju na stadionu. No, ako nisu dozvoljene baklje, bejzol palice, flaše s rakijom i ostali "tradicionalni" navijački gedžeti iz drugih delova sveta, ne vidim i što bi se drugačije odnosili prema vuvuzelama koje iritiraju nekih 98,8% gledalaca svetskog prvenstva.
Al što nadrljaju ovi na stadionu, nego i mi pored malih ekrana ne možemo da živimo... |
17. 06. 2010. | #96 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
breaking news - nasa taktika za sutra - http://www.helponline.pro/srpska-taktika-za-nemce/
|
17. 06. 2010. | #97 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
O la la.. :-)
Ima pravde izgleda. Off Topic: Citat:
18. 06. 2010. | #98 | |
Super Moderator
Knowledge base
|
Citat:
|
|
18. 06. 2010. | #99 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Mile, ne cerupaj mi recenicu na pola. Odlazak u lokalni kafic je mnogo prijatnije resenje od krkljanca i guzve koja ti sleduje na utakmici, tj. do same utakmice i posle..
Ja sam ovde isao na NBA nekoliko puta, ali sam jednostavno odustao zbog navedenih razloga: guzve u vecim gradovima (npr. Toronto) su ogromne pogotovo kad ima takav dogadjaj, treba ti vise od sat da se probijes do hale, a posle na izlazu je jos gore. Na to dodaj da se utakmice igraju uvece, pa znaci nakon krkljanca kuci stizes u ponoc (ili daleko posle), umoran, a ujutro na posao.. i stvarno mislim da je onda teze otici ako nisi zainteresovan za samu utakmicu, s obzirom da je lokalna alternativa odlicna (Ni ulaznice, ako hoces pristojno mesto a ne u golubinjaku, nisu jeftine..)
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 18. 06. 2010. u 00:31. |
18. 06. 2010. | #100 |
Super Moderator
Knowledge base
|
Meni zaparalo uši to poređenje dijagonale TV-a i odlaska na utakmicu. Ko što najbolji aparat za espreso ne može da zameni kafu u kafiću, tako ni najbolji LCD ne može da zameni odlazak na tekmu.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
BizBuzz 2010 | torbica | IT događaji | 91 | 31. 10. 2010. 15:33 |