|
Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 08. 2010. | #91 |
Webeloper
Professional
|
smesno mi je sto ove stvari vise zanimaju ljude nego programiranje i sto su ovakve teme najaktivnije A drugo mi je smesno upravo cinjenica da bi ljudi ovde trebali da imaju malo veci IQ a drve u prazno i pisu sastave o rezimima na IT forumu i onda padaju komentari tipa, obicno cenim tvoje poruke, ali ovde si ga bas lupio, pa se prozivaju ljudi, pa prete jedni drugima itd itd itd
ne znam, mozda ne bi trebalo da mi je smesno, ali meni bas jeste sorry ako nekog ljuti ili vredja slucajno... ajd odo malo da vidim sta voze srpski developeri
09. 08. 2010. | #92 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
PS: Evo, da se ne mucis - http://www.devprotalk.com/showpost.p...0&postcount=46. Moja poruka pre toga se odnosi na moj stav da bez drustva znanja i slobode informisanja nema slobodnog drustva ("bastion slobode, my ass"). Degojs je u ovom postu zapoceo filozofiranje, iz samo njemu znanih razloga.
dooConsult Poslednja izmena od oksite : 09. 08. 2010. u 14:33. |
|
09. 08. 2010. | #93 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Idi, zivota vi, vidi da li sam tamo.
09. 08. 2010. | #94 |
Webeloper
Professional
|
Odo i tamo se laprda, ali se ne prozivate barem (i ne pretite prekookeanski )
09. 08. 2010. | #95 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
A onda se uvek jave neki koji "ne razumeju zašto se priča o tim glupostima" a redovno čitaju "gluposti" i imaju potrebu da kažu drugima da su to gluposti. Citat:
Mister, da nisam bio na odmoru sada bih ti rekao da me boli bulja šta ti misliš o mojoj poruci, ali pošto sam se lepo odmorio - to ti nikada ne bih rekao.
09. 08. 2010. | #96 | |
Webeloper
Professional
|
OK sorry bicete novi svetski poredak i promeniti ceo svet!
Citat:
Ajd onda nek su se svi odmorili i u nove radne pobede. Sad ozbiljno izvinjavam se ako sam nekog povredio svojom porukom, necu da se svadjam ni sa kim! Svi ste u pravu !
09. 08. 2010. | #97 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
Pa da li ti vidis sta tu pise? Tu pise da je PROTIVLJENJE RATU u Iraku malo opustilo u poslednje 2 godine (naravno da jeste: jer su stvari krenule tamo malo na bolje i poceli su da se povlace.) Pa vidis li grafikon tamo? Rasprava je zavrsena, sto se mene tice.. nema smisla.
09. 08. 2010. | #98 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
^ Mislio si na mene, jasno mi je. Ali ni ti, kao ni onaj iz Kanade, niste ukapirali sta sam mislio, zapravo, niste shvatili da sam se salio. Znaci, registracija domena ili sajt nase ambasade u Indiji nisu vrhunac IT price, ako ne znas sta je SixSigma, nemoj da izvlacis zakljucke da sam stvarno nekom pretio. Na saljiv nacin sam bezuspesno pokusao da objasnim onom u Kanadi neke osnovne stvari vezane za statistiku, ali tebi kao i onom u Kanadi to nista ne znaci, ti vidis da sam nekom pretio "prekookeanski".
09. 08. 2010. | #99 | |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
I ako hvatas vise americkih kanala na "dish", nema Boga da kapiras bolje americku politiku od mene. Da se ne lazemo vise, presao sam i preko tvog komentara Fox / ABC, i preko Srdjanovog komentara da je CNN World (valjda, International) sasvim objektivan, sto cak i ne sporim, ali njega ne gledaju u SAD, vec "outside". Mani se "filozofiranja", nemas pojma a hoces nekom da drzis predavanja i pritom vredjas, za sta bih te je banovao - sve progresivne snage u nasoj zemlji se bore da objasne onima napolju i novim generacijama u zemlji da krivica nije kolektivna i da su zlocin pocinili pojedinci, a ti ovde pametujes kako je neko kriv zato sto je Sloba vladao kako je vladao. Dosta vise!!! PS: Sad vidim da si obrisao onaj predlog da se forum podeli na one preko i ispod 30. Valjda nisi zbog mojih 38? Sve filozof do filozofa, samo polako, bice ono da li kandidat zna da registruje domen, zna, a mozemo li da znamo da li kandidat ima naloge na par foruma i da li ima blog, pa ce neki da prezive, citaj dobiju posao, a neki ce umrete. Pa da vidis kako i ja na kraju gledam sve kroz pare i posao, kao pravi Amer.
dooConsult Poslednja izmena od oksite : 09. 08. 2010. u 16:10. |
|
09. 08. 2010. | #100 | |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
A ono da ne znam engleski i da li vidim sta tu pise, pa vidim, da li ti vidis. Za tebe je "naravno da jeste" za mene je to pretpostavka posto je margina greske +- 4%. Ali, to sad bas tebi a ni meni ne znaci mnogo, vec mi je jasno da nemas pojma o statistici. Nemas pooojma.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google pozicioniranje, zasto kasni? | marijano | Marketing i SEO | 22 | 12. 11. 2008. 02:17 |
Ima li neko ideju zasto se ovo desilo? | Peca | Marketing i SEO | 3 | 07. 09. 2007. 17:41 |
Zasto mi se poruka brise? | NYCWalker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 0 | 02. 01. 2007. 19:16 |
Da li ovo moze?!? a i ako moze kako?!? | LiquidBrain | PHP | 16 | 22. 09. 2006. 15:55 |
google - kako zasto ??? | ivanhoe | Marketing i SEO | 0 | 23. 12. 2005. 05:36 |