06. 10. 2006. | #101 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Citat:
O, туго јесењаааа...
06. 10. 2006. | #103 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Slobodno ih uputi na mene ako im nesto nije jasno, ja sam upravo prokomentarisao onaj clana u politici, da vidimo da li ce da mi odobre komentar.
06. 10. 2006. | #104 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
mislim da imas pravo da trazis demant od Politike, jer su te optuzili da si hackovao sajt opstinske vlade, a sajt je u stvari tvoje licno vlasnistvo i imas pravo da drzis sta god zelis na njemu. Prvo objavili su netacnu informaciju, drugo tom netacnom infomracijom su ostetili tvoj ugled, tako da bih ja lepo poslao njima pismo sa zahtevam za zvanicno izvinjenje, a ako to ne dodje lepo otisao do nekog advokata..
Ako si vec krenuo da drmas kavez radikalima, onda nemoj sad da stanes, kad je pocelo da biva zabavno..
06. 10. 2006. | #105 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
06. 10. 2006. | #106 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Slazem se sa ivanhoe u potpunosti.
Predlozio bi' ti da napises jedno zvanicno saopstenje za press sa celim tokom dogadjaja i posaljes svim medijskim kucama. Ako ti treba bilo kakva pomoc u vezi, kako @ivanhoe kaze, "drmanja kaveza radikalima" kontaktiraj me slobodno na PP. A ako bojis represije nudim ti se slobodno da postavis moje ime i prezime u celu pricu. Jeste da mi je adresa u "kapitalistickoj evropi" ali dolazim cesto tako da bi bas voleo da me pozovu na neko sudjenje. Cisto da mogu da se zezam tokom odmora u srbiji (i tako se smorim svaki put kad dojem) Pozdrav od mene... |
06. 10. 2006. | #107 |
A joint a day
Master
|
Napisaću demanti Politici i u njemu ovo što Pedjaa kaže. Sad baš da svima pišem... nekako mi deluje pretenciozno, da su smatrali da je to neka naročita vest do sada bi je objavili.
I naravno, potpisaću se imenom i prezimenom, nemam problem sa time.
06. 10. 2006. | #108 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Hehe, pokušavam da zamislim "informativan razgovor" u vezi ovog "incidenta"...
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Bilo Kuda Metak Svuda | noviKorisnik | Web aplikacije, web servisi i software | 25 | 09. 01. 2008. 01:39 |
FAQ, bilo bi korisno | pcigre | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 7 | 04. 11. 2007. 21:59 |
Adsense bilo gdje u wordpress clanku | dee | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 28. 04. 2007. 01:53 |
Koliko bi bilo opasno dozvoliti EMBED HTML tag na forumu? | Peca | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 11 | 10. 01. 2007. 18:22 |