08. 11. 2006. | #101 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
Citat:
(pustimo osobna uvjerenja, ovo je prakticno pitanje)
08. 11. 2006. | #102 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Joj pusti crvku jer cu ja onda da napisem Rat i Mir
Da hoce oni bi to sami uradili ne treba im sajt humanost.org Ali je bitnije da zidaju crvke na svakih 200 metara, u koje poneko udje jedino slučajno ili mu nekak "baba kurana" kaže da ode da zapali sveću u crkvi protiv uroka. Pusti crkvu, dok oni to blagoslove i opevaju, pola para nestane ispod mantije.
08. 11. 2006. | #103 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Bice uskoro akcija koje su mnogo realnije da projekat kao sto je Humanost da neki znacajniji doprinos. Jos sam pre mislio da se povezem oko toga sa Blicem. Na primer, nekome trebaju okviri za naocare, to je realno da se skupi.
Imam nekoliko pitanja: 1) Da li ima neko na forumu neku stampariju ili zna nekog ko bi bio voljan da stampa promo materijale? 2) Da li ima neko ko bi hteo da uradi kreativno resenje za promo materijale? 3) Koliko imas vas koji bi te materijale podelili u svojoj okolini koliko imate vremena, na primer na fakultetima, nalepite nalepnice na ulaz zgrade (napravi se na primer nalepnice Guraj a ispod www.humanost.org Gledacu da ukljucim i neke sponzore koje cu da nagovorim da pomognu nekom ko ima apel na pomoc na Humanosti. Tu je realnije uloga projekta kod apela gde se traze desetine hiljada eura pomoci. Iskreno verujem da ce u nekoj buducnosti ovo biti projekat kakav treba da bude uz zajednicku pomoc svih ljudi dobre volje.
Flirtic.rs - social dating baziran na testovima i anketama | Karike.com - upoznaj nove osobe Poslednja izmena od Dejan Bizinger : 08. 11. 2006. u 01:02. |
08. 11. 2006. | #104 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Elem, Pekić je ponudio i alternativni način tumačenja biblije, naročito čuda koje je Isus činio. Nausprot biblije, on tvrdi kako je slepac kome je Mesija podario vid, pobesneo, jer je kao starac koji je celog života preživljavao od prošenja sada osuđen na smrt od gladi pošto nikada ništa nije ni mogao da nauči da radi niti bi ga ko primio da radi. A sada niko više neće da mu udeli jer mu više ništa ne fali fizički.
Mislite i o tome kada mislite da ste humani ili da činite dobro delo... Rekoh ja da mi ne pominješ crkvu... samo me provociraš
08. 11. 2006. | #105 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Blues, totalno je offtopic o Crkvi, ali ne mogu da ne kazem da se ne slazem sa ovim sto si rekao. Da li je neki pop ovakav ili onakav, iskreno - ne interesuje me, ali reci za cijelu Crkvu u Srbiji i uopste da ne pomaze ljudima kojima treba pomoc je ili neinformisanost ili ne znam sta... normalno, Crkva pomaze svojim vjernicima najvise jer je sa njima i u kontaktu najvise.
|
08. 11. 2006. | #106 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Svaki pop na koga sam naleteo je trazio pare. Najgori je bio onaj koji je u svoju stampariju primio nekoliko zena na crno, uz mizernu platu, i zakljucavao ih za vreme radnog vremena, sa sve resetkama (navodno, zbog inspekcije).
Odosmo u offtopic ali nisam mogao da izdrzim.
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 08. 11. 2006. u 01:22. |
08. 11. 2006. | #107 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Rekoh gore, ima svakakvih ljudi, ali reci na osnovu nekih losih web dizajnera da su dizajneri lopovi i da bolje da me ne pitas o Internetu je... vrlo pogresno generalizovanje.
|
08. 11. 2006. | #108 | |
A joint a day
Master
|
Off Topic: Citat:
@Dejan: Ja se javljam da delim materijal po Boru, ako misliš da će biti od koristi (Hm... ovih dana su davali socijalni program... daj te materijale dok narod ne potroši sve pare na televizore sa plazma ekranom... isprazniše sve prodavnice bele tehnike ovih dana )
08. 11. 2006. | #109 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
^ Da li je 12 popova dovoljno? Total ucinak: 100%
08. 11. 2006. | #110 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
Citat:
Kada devojka izlazi sa jednim, misli na drugog, a živi sa trecim - možete da se opkladite da ce sa cetvrtim napraviti petog! ...ali koliki god koeficijenti bili, svijet ce se uvijek vrtit oko zena al salu na stranu, van nasih osobnih uvjerenja/iskustava/pogleda, razmisljao sam cisto pragmaticno. mislim da je ljudima generalno uvijek blizi pobozan covjek nego aktivist crvenog kriza. kazem opet, nemojmo ulazit u pricu o Crkvi, ona je nebitna jer ne bi ona 'radila'. 'radili bi' obicni ljudi (ko i uvijek ), pitanje je samo u okviru kojeg svjetonazora. a Crkvu sam predlozio kao predstavnika ( po meni ) najrasprostranjenijeg na ovim prostorima, samim tim i najefektnijeg. prosto to...
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.rs sajt sa PR 10 | Markok | Linkovi | 41 | 02. 01. 2012. 19:06 |
Problem sa utf-8 encodingom na humanost.org | Peca | Web aplikacije, web servisi i software | 14 | 17. 02. 2010. 17:10 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 12:37 |
Lansiran Tehnopolis na B92.net! | Dejan Bizinger | Web site, dizajn i multimedia | 90 | 19. 02. 2007. 17:52 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 13:42 |