Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 02. 2010. | #101 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
03. 02. 2010. | #102 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Off Topic: Neki ljudi nikako da nauce lekciju |
03. 02. 2010. | #103 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
ja mislim da je ideja @Dejana Lozanovica sjajna, a to da li je pravi trenutak ili ne - videcemo.. cenim da ima premalo Android korisnika u Srbiji jos uvek, ali generalno placanje putem SMSa ili dodavanjem na mesecni racun je sjajan pristup, jer prakticno "svi" imaju mob, i jos je lepse sto uopste korisnici ne moraju da imaju Android - dovoljno je da imaju mob.
vredi razmisliti. imam drugara koji radi upravo u jednoj takvoj firmi, koja pruza usluge "SMS naplacivanja" drugim pravnim licima, vredi popricati.. food for thought.. ^_^ |
03. 02. 2010. | #104 | |
novi član
Datum učlanjenja: 02.02.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
E sad sami operateri ako nisu spremni uvek moze da se napravi sistem naplate preko sms-a tj da sama market aplikacija posalje sms na neki od predefinisanih brojeva, svi mobilni operateri imaju vec ovu infrastrukturu. A da li su sami ljudi spremni , hmm, pogledaj naprimer klasicnu zutu stampu tipa scandal, svet i ostale casopise, mali milion stranica sa ringtonovima, slikama, java igricima itd... jednostavno trziste vec postoji. |
|
03. 02. 2010. | #105 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
|
03. 02. 2010. | #106 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
03. 02. 2010. | #107 | |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Mozda bi svi mi koji smo ucestvovali u konkursku mogli da popricamo sa vip-om da vidimo kakvi su im dalji planovi vezano za android platformu. Ako im je zelja bila da sa ovim aplikacijama pokusaju da privuku google da se pojavi na srpskom trzistu sa marketom tj da nam omoguce da kupujemo i prodajemo aplikacije preko marketa onda je to super. U protivnom treba napraviti alternativu. |
|
03. 02. 2010. | #108 | |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Celu ovu stvar govorim iz vise razloga, naprimer igricu koju sam napravio za vip konkurs je na srpskom jeziku i kad sam video veliki broj dowloada a jako mali procenat ljudi koji imaju zadrzanu aplikaciju u prvih 12 sati bilo mi je jasno da moram sto pre da izbacim i englesku verziju igre. Nakon engleske verzije igre, procenat aktivnih instaliranih igara se popravio. Dok evo engleska verzija igre jos malo pa ce preko 1000 download-a. A procenat je ljudi koji je drze instaliranu je preko 70% za Atom Lite. U prevodu aplikacije za cisto srpsko trziste malo koga zanima na globalnom marketu. Tako da bih takve aplikacije vrlo rado eksluzivno poslao na cistom srpskom marketu. |
|
03. 02. 2010. | #109 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
@Dejan Lozanovic: slabo se kapiramo. Namestih potsetnik da me alarmira da za godinu dana bacim pogled ovde.
03. 02. 2010. | #110 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
@Dejan...
1. VIP-u je zelja da sto vise ljudi kupi Android telefon jer se postavlja pitanje zasto bi inace neko kupio Android telefon. Odgovor daje prodavacica u Delta City: "imate toliko aplikacija na Marketu, za sve ponesto, evo ja sam juce instalirala program za gledanje PDF fajlova". 2. VIP nema direktnu korist od aplikacija, osim mreznog protoka, sto je nacin da zarade jer su pozivi i poruke uglavnom besplatni. Zasto insistiraju da budu na Marketu? Pa zato sto je to nacin da ih korisnik pronadje i instalira (vidi pod 1 i 2 motive) |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Android Froyo | webgazda | Opušteno | 21 | 07. 09. 2010. 00:31 |
Android telefoni | DejanVesic | Web aplikacije, web servisi i software | 81 | 27. 04. 2010. 11:06 |