27. 01. 2011. | #101 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
@vidak: u duhu mladosti i neskustva, moram da primetim "kao sto kazu mladi" da zracis brate preko svake mere...
Frljas se sa nekim sarkazmima bez ikakve potrebe, potpuno pasivno-agresivno sa tvoje strane.. svi ucesnici projekta su ti tu na forumu, pa im lepo ispsuj majku direktno, poimence, ko covek... osecas ce se bolje, i ti i mi ostali...
27. 01. 2011. | #102 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 10.06.2010
Hvala: 40
16 "Hvala" u 13 poruka
|
Htedoh i ja to da napisem, al reko koji sam ja faktor...
|
27. 01. 2011. | #103 | |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
Na nekoj od predhodnih tema smo raspravljali o ekonomskim temama. Rekao si mi da mojom diplomom i znanjem iz ekonomije mogu du*e da obrišem. Kaži mi, molim te, da li misliš da ekonomski razlozi koje sam naveo u korist mladosti nisu tačni?? Poslednja izmena od vidak : 27. 01. 2011. u 23:18. |
|
28. 01. 2011. | #104 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Off Topic: @vidak, ivanhoe nije hteo to da kaze (smatram) ako ne budes raspravaljao o naslovu teme ona ce se okrenuti protiv tebe zato ako hoces da kazes, da MTIDov sajt ne valja (uslovno) (kao sto i ja kazem), onda to mozes i jednostavnije, nego sto si malo pre. |
28. 01. 2011. | #105 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
Pitanja su potpuno na mestu, ma kako sarkastično formulisana. Zašto je prethodni sajt odbačen i ko će da snosi odgovornost zbog para i vremena koje su u njega uložene? Zašto se redizajn sajta jednog ministarstva jedne države svodi na ad-hoc pro-bono imam-čoveka-zna-poso projekat bez ikakve transparentnosti? Ili to što je u pitanju pro-bono amnestira bilo koga od bilo kakve odgovornosti da polaže račune stručnoj javnosti i biračima? U tom slučaju super momci, samo tako nastavite, moglo je samo malo više na plavo da vuče... Šta hoću da kažem? Za dve godine pojaviće se neki novi Torbica sa novim sajtom i reći će "ovaj stari ništa ne valja, žuto, neozbiljno, evo ovako treba da izgleda sajt Ministarstva, a i novi Ministar baš voli ljubičastu boju" i šta onda? Pojeo vuk magarca, vi ćete opet da ih tapšete po ramenu (još ako bude pro-bono, milina!) i davaćete efemerne sugestije, pare i vreme se troše, portfoliji i buđelari se debljaju, svima lepo... Ko je odgovoran za prethodni sajt? Ne zna se, nema ugovora, to su radili neki momci, kako beše, Zorica, Torbica, ne sećam se više...
blog Poslednja izmena od jablan : 28. 01. 2011. u 00:54. |
|
28. 01. 2011. | #106 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Poslednja izmena od mileusna : 28. 01. 2011. u 00:58. |
|
28. 01. 2011. | #108 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
@vidak htedoh reci da cu se bolje osecati ako ti iskuliras na lirisko-epskom pristupu
pitanja jesu na mestu, nemam ni najmanju primedbu na receno izmedju redova, imam primedbu na preterano teatralan pristup unutar redova... ja preferiram da se stvari nazovu lepo svojim imenom. Ajde umesto da se foliramo da lepo napisemo: Torbice, na koju foru si dobio posao i zasto nije bilo konkursa? A znam i odgovor, cena sajta verovatno upada u cifru za koju Ministarstvo nije duzno da objavi javni konkurs, i mogu da zaposle koga god zele, pa je logicno da su uzeli ljude sa kojima inace blisko saradjuju i imaju poverenja... I naravno da ce sledeci ministar da zaposli nekog svog da menja sajt, ali to bi se desilo i ovako i onako, to je do ministara, a ne do boje pozadine... treba izmusti budzet, to je nas drzavni sport broj jedan...
28. 01. 2011. | #109 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
|
Nažalost, ni u tome nismo među prvima u svetu. Česi su nas uveliko pretekli, čak imaju i razvijen software za praćanje efikasnosti izmuzavanja!
|
28. 01. 2011. | #110 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
^ Eh naivci...niko im nece otkupiti taj softver, a mogli su lepo ziveti od farbanja sajtova.