|
![]() |
#1 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Hvala Dejane sto me branis, ovo je ocit primer klevete izrecene na javnom mestu i bojim se da cu morati da tuzim Pecu zbog istog. Uvredjen je moj ponos, moj rad, moja porodica i svi oni koji su se godinama borili da mi, kako je doticni izrekao niza raza, tamne puti se jednako tretiramo kao i ostali clanovi zajednice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Ako još jedno pročitam reč "tužba" na ovom forumu, obrisaću nam svima naloge ![]()
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Ne bih da kvarim temu, nego se sve nešto zalijećem a nikako da pitam Eniaca o potpisu: "eniax.net - #2 weblog in Serbia based on BS being produced" Ko je #1? ![]()
![]() |
#4 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.08.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Slazem se, tesko je napraviti nesto veoma dobro, izadji na videlo, kao i odrzati se na toj poziciji. Agregatori imaju svoju funkciju, ali kao takva i nema neku vrednost... Samo preuzimanje sadrzaja...
Uvek je bilo i bice vrednije pisanje originalnog sadrzaja, za to i sluze novinari i reporteri, posvecenost poslu, azurnost itd. Ali kao sto rekoh, agregatori imaju svoju svrhu, tako da ne treba osudjivati... a zakon se mora postovati! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Red hat Regionalni centar u Vrscu? | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 27. 03. 2008. 15:47 |
MappedUp.com - News agregator | jasmanac | Linkovi | 0 | 26. 08. 2006. 11:53 |