|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
Pogledajte rezultate glasanja: Da li dolazim na dogadjaj | |||
Da | 23 | 46,94% | |
možda | 26 | 53,06% | |
Glasači: 49. Ne možete glasati ovde |
|
Alati teme | Način prikaza |
10. 09. 2007. | #111 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Nema M? A sta cemo mi mrsavi?
10. 09. 2007. | #112 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
jedite više
Evo spiska svih veličina: Kôd:
------------------------------- Crna 1 10 ------------------------------- L 1 XXL 8 XXXL 1 ------------------------------- Crna 2 11 ------------------------------- L 2 XXL 7 XXXL 2 ------------------------------- Teget 1 6 ------------------------------- L 1 XXL 2 XXXL 3 ------------------------------- Teget 2 6 ------------------------------- L 3 XXL 1 XXXL 2 ------------------------------- Zelena 1 9 ------------------------------- L 3 XXL 3 XXXL 3 ------------------------------- Zelena 2 5 ------------------------------- XXL 5 ------------------------------- Svetlo plava 1 6 ------------------------------- L 1 XXL 3 XXXL 2 ------------------------------- Svetlo plava 2 5 ------------------------------- XXL 3 XXXL 2 ------------------------------- Bela 1 8 ------------------------------- XXL 5 XXXL 3 ------------------------------- Bela 2 6 ------------------------------- XXL 5 XXXL 1
10. 09. 2007. | #113 | |
Boban Karišik
Expert
|
Citat:
Off Topic: Ako je neko snimao ceo dogadjaj, i slucajno je snimio kako sam ja rekao da sam programer - neka cuti i nek se pravi lud
Ako već nisi Anđeo, bar budi čovek... Poslednja izmena od Blood : 10. 09. 2007. u 15:06. |
|
10. 09. 2007. | #114 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Planirate se širiti na crnogorsko tržište?
Naručio bih par XXXL teget/crnih, samo kad bih još znao kako pare da pošaljem...
10. 09. 2007. | #115 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Miloše, nije frka za pare... idealno bi bilo ako imaš nekoga ili uskoro svrćeš ođe ili neko odavle ide onđe... ja mogu da pošaljem, ali se plašim da ti ne naplate neku carinu ili nešto. Možda ne bi bilo loše da se raspitaš neđe onđe... pa da se dogovorimo.
10. 09. 2007. | #116 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Bogu hvala da nije frka za pare, ali isto je sladje kad se plati
Aj' vidjecu ovu varijantu da zaposlim nekog ko putuje... Off Topic: ...a strašno je to što sam totalni endem: Crnogorac koji nema rođaka u Beogradu...
10. 09. 2007. | #117 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
kakva diskriminacija nemam reci ... a sta je sa sitnijim zenskim clanovima foruma i majcama za nas? ja da udjem u L, komotno bih izasla ali sa druge strane..
elem...zao mi je sto nisam bila a bash bash sam planirala no, ako mi je za utehu, uspesno sam zavrsila (za dva dana) zavrsni rad, i predala ga danas u pet do dvanaes' Poslednja izmena od conica : 10. 09. 2007. u 18:32. |
10. 09. 2007. | #118 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Evo i ja kao domaćin da se zahvalim svima koji su došli, prijatno sam iznenađen, čak oduševljen .
Ovo je bilo pilot okupljanje, pokušaću da na svaka 2 meseca napravimo nešto, što će objediniti druženje i razmenu iskustava.
10. 09. 2007. | #119 | |
član
Certified
|
Citat:
Svi oni kojima je L velika, odradićemo i M samo navedite tačno boju(e) i rešenje. Sačekaćemo neki dan da vidimo koliko ima zahteva pa recimo sledeće nedelje možemo i da štampamo... Javite se meni ili bluesmanu za porudžbine! |
|
10. 09. 2007. | #120 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ako neko ima nameru da dodje u office po majicu, evo pomoci:
http://www.host011.com/images/lokacija.jpg Ja ne umem bolje od ovoga da objasnim
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DPT meet nature - predlog | nixa | IT događaji | 85 | 07. 06. 2008. 03:49 |
Dutch HintTech is hiring Java and .Net developers! | HintTech | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 22. 04. 2008. 15:54 |
Dutch HintTech is hiring .Net developers! | HintTech | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 22. 04. 2008. 15:46 |
DevProTalk - /* Developer meet Developers day Vol. 2 */ | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 77 | 19. 03. 2008. 03:17 |