|
Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 08. 2010. | #121 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Nema sta da se misli o tome, ja sam vec 3 meseca i zvanicno vlast u ovoj zemlji Dobro, salim se malo, deo vlasti. Ali za degojsa sam Gospod Bog ovde. U mojoj zemlji.
09. 08. 2010. | #122 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
^I ja isto bato u svojoj zemlji, znam da je tesko da razumes. U kojoj si ti to svojoj zemlji, necu da komentarisem, ne interesuje me. Dosadan si, idi trazi nekog da ga hvatas za kosu pa udri dok krv ne podje. I slobodno mu budi Gospod bog onda, meni ne.
@bluz, kako god da gledas - koriscenje bombi jeste spaslo mnoge zivote i jedne i druge. Naravno da ih je bilo briga vise za svoje ljude i da su znali sta ih ceka (pomenuo sam pre Iwo Jimu: od oko 18,000 na kraju samo par stotina zarobljeno. Nema predaje kod njih.). Ali indirektno tako su spasli i mnoge Japance. Sto se bankrota tice: mozda, ali ne verujem da bi to zaustavilo rat s obzirom da je rat u Evropi bio gotov. Naslo bi se para nekako da je moralo. Verovatno kombinacija svega zajedno je dovela do odluke. Mislim, pazi, da nije bila bomba napravljena, sta mislis - da bi se okrenuli? Ne verujem. Mada, ne znam. SBBKBB.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 09. 08. 2010. u 23:01. |
09. 08. 2010. | #124 | |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
Tvoja zemlja, Kanada, ha? E, sta rade kompleksi, pisi, brisi. I tako vec 3 dana. Sigurno si Bog u Kanadi, bas bih rado proverio, sad sam bas radio sajt za neke uticajne ljude u "tvojoj" Kanadi, ali ne znam ti ime ni gde radis ni sta si radio. Tako, da ostaje da ti verujem da si GB u Kanadi, barem to, za ovo ostalo ne mogu da verujem koliko si... PS: Da dodam, ako ne verujes meni, veruj Torbici, eno ga, ziv i zdrav. A nije da mu nisam bio blizu, i jednu kancelariju levo od njegove, i jednu kancelariju desno od njegove, i par spratova iznad, i nista. Tako da tek za tebe nema zime, overseas. PS2: Da ne bude neke zabune, ovo sve je u saljivom i pomirljivom tonu, u poslednje vreme sam se, kao, aktivirao vise i pratim blogove i tviter i par foruma, i skapirao sam da kad neko nekoga jasno i bez ikakve argumentacije pljune i pljuje u lice, to verovatno nije zato sto ima neku losu nameru, vec, sto je sustinski deo ljudske prirode, jednostavno ide linijom manjeg otpora do cilja - licnom diskvalifikacijom i etiketiranjem drugoga ostvariti "pobedu" sopstvenih stavova ili stavova prijatelja ili grupe kojoj se pripada. Ovde bih ja malo generalizovao, ako smem, i rekao bih da smo mi Balkanci svetski majstori u ovoj "tehnici".
dooConsult Poslednja izmena od oksite : 10. 08. 2010. u 00:14. |
|
10. 08. 2010. | #125 |
I'm a PC too.
Wrote a book
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Ovaj forum treba da se podeli na mladje i starije :-) Bar kad su ovakve teme u pitanju :-)
Eto.........
10. 08. 2010. | #126 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
^ Sta, eto, sto lepo ne kazes za koju grupu nisu ovakve teme - za mladje ili starije. Kad etiketiras, uradi to lepo, da te ceo svet razume.
10. 08. 2010. | #127 |
I'm a PC too.
Wrote a book
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Aman-zaman. Nije to bilo ozbiljno......................... a i nisam rekao ko bi mogao gde i sta da pricaju.. nemam pojma :-)
Nemam zivaca, pa sam mislio da sam star mozda, da mi sad objasnjavas sta je Kanada i koja je moja zemlja, sta ja osecam po tom pitanju (Ej, mozda nista? mozda volem svaku gde ima piwo dobro?), radim............ Kraj.
10. 08. 2010. | #128 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 23.06.2005
Hvala: 35
35 "Hvala" u 30 poruka
|
Kako je ovo cinično reći, tužno, nemam reči. I to za najveći zločin u istoriji ove planete. Procenjuje se da je u prva 4 meseca u oba grada umrlo oko 246,000 ljudi, CIVILA, žena, dece... Pa i da je nastavljen rat, pa i da je poginulo toliko Japanaca, ali to bi bili vojnici a ne deca!
Smeta samo zato što ti to radiš provokativnim tonom, a ne znam koga misliš time da isprovociraš? Srebrenica je strašan zločin, za mene najstrašniji na svetu jer su ga počinili pripadnici mog naroda, nadam se ne i moja država (što bi bilo mnogo gore), ali ko zna. Ali, ja kažem da je to zločin i osuđejem ga, svi ljudi koje poznajem osuđuju taj i svaki drugi zločin pripadnika našeg naroda, naša država je zvanično osudila taj zločin. A reci ti meni, koji svoj masovni zločin je priznala Amerika? A, ne, oni su uvek imali razlog za zločin, uvek su nekome pomagali, pa i Japancima dok su im pržili decu. Zamisli da smo mi odmah na početku rata avionima i artiljerijom (sve je ostalo kod nas, u JNA) sravnili Zagreb, pobili 100,000 civila, okončali rat i rekli "spasli smo naše vojnike i mnoge Hrvate koji bi izginuli u predstojećem ratu, opravdano je". Strašno. |
10. 08. 2010. | #129 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Kazem ja, ultra-desnicar i provokator, ali niko nece da ga banuje barem nedelju dana zbog najgore propagande.
10. 08. 2010. | #130 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Sem onih par stotina hiljada ljudi koje su iste te bombe ubile...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google pozicioniranje, zasto kasni? | marijano | Marketing i SEO | 22 | 12. 11. 2008. 02:17 |
Ima li neko ideju zasto se ovo desilo? | Peca | Marketing i SEO | 3 | 07. 09. 2007. 17:41 |
Zasto mi se poruka brise? | NYCWalker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 0 | 02. 01. 2007. 19:16 |
Da li ovo moze?!? a i ako moze kako?!? | LiquidBrain | PHP | 16 | 22. 09. 2006. 15:55 |
google - kako zasto ??? | ivanhoe | Marketing i SEO | 0 | 23. 12. 2005. 05:36 |