16. 06. 2006. | #121 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Mislim da ce sada svima biti jasno koliko zapravo vredi nasa fudbalska reprezentacija. Cak sta vise ja mislim da nam nije ni potrebna Mnogo nam je bilo lepo za vreme sankcija. Niti igramo, niti se brukamo. A ovo, bruka nevidjena!
|
16. 06. 2006. | #122 |
profesionalac
Qualified
|
Ovaj Krstajic, znao sam da je rupa, ali da je dribler to nisam znao....
|
16. 06. 2006. | #123 |
Boban Karišik
Expert
|
Zato je prenos gledam na HTR2...
Heheh, "ma izgubili smo, jer nam je pola igraca povredjeno"... Au cek, tek je prvo poluvreme... |
16. 06. 2006. | #124 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
tuga .... "mislim šta reći ... "
16. 06. 2006. | #125 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
ZNAM!!!!!
Treba da ne izadjemo iz svlacionice na poluvremenu i izgubimo sluzbenim rezultatom 3:0... Bolje nego da naprave gangbang u drugom, jer kako je krenulo... |
16. 06. 2006. | #126 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
16. 06. 2006. | #127 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
ovde će biti 8:0 ... ko daje bolji score
16. 06. 2006. | #128 | |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Citat:
Ali da K-A-T-A-S-T-R-O-F-A !!! |
|
16. 06. 2006. | #129 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sad bi večiti optimisti veloskrpski nacionalisti rekli "ma ovo je zato što se zovemo Srbija i Crna Gora" Ima još par izgovora: "Smetao nam je krov na hali", "Visoka je trava", "Smetala nam je himna hej sloveni", "Smetalo nam je što su zviždali na himnu" (e mogu da zamislim stadion u neverici koji gleda kako naši navijači zvižde "našoj" himni ).... i tako, naši igrači su bar inventivni u jednom: uvek smisle originalan odgovor.
Nego, hajde da ovaj Milošević više upiše taj rekord u broju nastupa, pa da ga "pustimo" da se igra sa svojom (i tuđom) decom i u papučama gleda utakmice reprezentacije Srbije.
16. 06. 2006. | #130 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Evo, ulazi Vukić koji nije igrao 6 meseci, Ergić koji je imao sličnu sudbinu ali je malo trčkarao poslednjih meseci u jednoj od najjačih svetskih liga... Jel' neko izmerio temperaturu Petkoviću?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ken Lee World | bluesman | e-Business | 11 | 24. 04. 2008. 23:28 |
Know your world? | Milos Vukotic | Opušteno | 9 | 18. 02. 2008. 13:01 |
The Worst Hacker in The World | dinke | Opušteno | 14 | 20. 09. 2006. 06:56 |