21. 02. 2010. | #121 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
tja, budalastina, a i izgleda da apple ne prati trendove na trzistu, citam da je neka nedavna anketa pokazala da je svaka 5-ta britanska studentkinja bila tokom studiranja ukljucena u neki vid online sex industrije, kao izvor dodatne zarade. A sta cemo tek sa onima koje ne studiraju? Pa vi vidite koliko je to trziste
13. 03. 2010. | #122 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
13. 03. 2010. | #123 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
I TV Pink je najgledanija televizija Ljudi vole turbo folk, samo što ga pronalaze na različite načine.
13. 03. 2010. | #124 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Meni nije najjasnije kako broj prodatih uređaja koje niko od tih kupaca prethodno nije ni video a kamoli isprobao može biti relevantan za bilo šta, osim za neko sociopatološko istraživanje.
13. 03. 2010. | #125 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Smesni ste
|
13. 03. 2010. | #126 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Ako je neko smešan to su Apple fanovi. Mislim šta ja imam od toga što će Steva da proda milion komada?! Meni ni iz džepa ni u džep.
|
13. 03. 2010. | #127 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Nista cudno i neobicno...isto smo gledali pre nekoliko godina sa svakom novom pojavom Windowsa...ljudi u redovima, stampa i TV bruje o navali na novi OS.
Tipicna budalastina potrosackog drustva...poenta je da nama uvek ide iz dzepa a Bilu i Stevi u dzep. Koliko je nesto stvar potrebe a koliko ikonopoklonstva prema nekom brendu to zna svako od nas kada se odlucuje za nesto. Ipak, Apple reklame za Macove su za mene nesto vrhunski na nivou ideje (o jeftinoj produkciji da i ne govorim). Ne znam koliko ste upoznati...u Americi je za razliku od ostatka sveta dozvoljeno pominjati konkurenciju, ali ne smete lagati. Apple to koristi do bola!
14. 03. 2010. | #128 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Da, prilično sam se iznenadio kada sam gledao reklame na TV-u, trenutno besni totalni rat operatora i u reklamama svako konkurenciji spomene "milosnu majku" po imenu i prezimenu. Ali to su amerikanci, čudi me da tamo nije dozvoljeno da baciš bombu u zgradu konkurentske firme, to opet ne znači da je to normalan model ponašanja.
14. 03. 2010. | #129 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
^ da ne ode u off...sve je pocelo pocetkom 80-tih sa reklamom za Coca Colu koja je na posletku dosla i pred sud.
Pogadjate, okomili su se na Pepsi. Reklama i produkcija vrlo jeftina...tip u jednoj ruci drzi Coke, u drugoj Pepsi, gleda naizmenicno jednu pa drugu, i na posletku izgovara..."jedna od ove dve kole je promenila ukus"...tada odbacuje Pepsi koja se razbija o pod, a on poteze Coca Colu i utoljava zedj. Za ovo su iskoristili reklamnu kampanju Pepsija koja se hvalila "novom formulom"...a na sudu su to i dokazali...naime da nisu lagali u reklami. To je bio presedan za sve kasnije i ove danasnje reklame. Inace u UK, Japanu i jos nekim zemljama se Apple reklame pojavljuju u drugoj produkciji upravo zbog ogranicenja i kodeksa koji zabranjuje pominjanje konkurencije u negativnom svetlu.
14. 03. 2010. | #130 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
^ Kakav je zakon kod nas ?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
iOS (IPhone/IPad/IPod) developer za stalno (Beograd) | Gruja | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 20. 07. 2010. 12:42 |
Ipad u skupstini. | iki_xx | Opušteno | 7 | 01. 07. 2010. 01:05 |