10. 07. 2006. | #121 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
PetShopBoys++; // 'cuz they pwned (ostalo nisam odgledao, dosao sam zbog njih..)
10. 07. 2006. | #122 | ||
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
Metal je skroz drugaciji na koncertu, nije za nesto sto bi slusao kuci, ali su mi ovako bili skroz ok! Downtown i pick*, interakcija brate. Citat:
12. 07. 2006. | #123 |
Dusko Petrovic
Professional
|
meni je najjaci bio Billy Idol, iako ga proklinjem zbog zuljeva od onog prokletog kamenja na main stage-u
Cult su bili ok, Cardigansi fini, Scissor Sisters sam neshto malo cuo ali je bilo skroz ok, HIM i Morrisey su me neshto smorili jedino mi je zao shto Franc Ferdinand nisam slushao medju masom vec sa Food Land-a, tako da sam vishe obracao paznju na onu kinesku klopu koji sam jeo nego na njih. sad jurim da nabavim negde snimak koncerta bezveze mi je shto sam na metal hammer samo par puta navracao, ali kako mi je vecina izvodjaca bila nepoznata nisam ni znao na shta da idem
12. 07. 2006. | #124 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
to je jedna od stvari koje mrzim na festivalima, uvek propustis bar pola zabave, jer naprosto ima previse bina... ili to ili juris stalno okolo pa se ne zabavis uopste od silne zurbe
12. 07. 2006. | #125 |
Dusko Petrovic
Professional
|
ma zabava je bila ok. kako su i na Supernova stage-u i na Free Software shtandu bili moji ljudi, niji mi bilo dosadno, samo shto nije moglo sve da se postigne
14. 07. 2006. | #126 |
član
Na probnom radu
|
EXIT je bio odlican.
Posebno mi je drago sto se centar desavanja seli u Novi Sad, dok ce Beograd i Arena verovatno biti iskorisceni za "zimske koncerte". Odlicni Franz Ferdinand i Billy Idol, organizacija sasvim OK. Odusevio me je neverovatan broj Engleza, a organizatori bi naredne godine trebalo da odrade deo sajta i na slovenackom, umesto na makedonskom, posto je bio ponovo ogroman broj Slovenaca. Negativnu ocenu bih dao cistocu (slabo praznjenje korpi za otpatke) i policiji - neverovatno bahato ponasanje prema strancima.
Economy Internet Group ------------------------------------------------------------------------ Economy.rs | Inventa hosting | Inventa domeni Poslednja izmena od srlexic : 14. 07. 2006. u 03:12. |
14. 07. 2006. | #127 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
http://www.bbc.co.uk/somerset/conten..._feature.shtml |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
EXIT 007 DPT meeting | zextra | Opušteno | 22 | 17. 07. 2007. 01:51 |
Tužba protiv Exit-a zbog domena www.exitfest.org | Aleksandar Marković | Opušteno | 18 | 10. 11. 2006. 22:15 |