Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 08. 2010. | #131 |
AdriaHost Support
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.05.2010
Hvala: 6
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Zar ne možeš da uzmeš hosting kod hostgatora a učlaniš se u aff programa ipage?
|
31. 08. 2010. | #132 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2010
Hvala: 5
7 "Hvala" u 7 poruka
|
WebFaction je dobio jos jednog korisnika
zasad sam zadovoljan, cenom i perfomansama, onaj njihov panel lako se da skontati i cak mi neke stvari mnogo bolje rade i brze loduju nego na VPS-u na kom sam bio pre WebF. mane: 1: You cannot send mail via the PHP mail() function on our servers. You must use authenticated SMTP to send mail from PHP - an example is available at http://docs.webfaction.com/software/php.html 2: Mora sve preko ftp/sftp ili ti nema file manager al ipak ne mrdam odavde |
31. 08. 2010. | #133 |
it wasn't me
Certified
|
Moja preporuka je:
http://www.handsonwebhosting.com/ Prezadovoljna sam i cenom i uslugom. Imaju zaista odličan sistem podrške, koji u Srbiji verovatno neće zaživeti još dugi niz godina. Otkako sam sve svoje domene i hosting pakete preselila kod njih, mirnije spavam |
31. 08. 2010. | #134 |
novi član
Datum učlanjenja: 08.02.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
dobar reseller web hosting
Kako mi se broj klijenata povecava potreban mi je dobar reseller web hosting.
Mozete da mi preporucite neki? Kako mi klijenti nisu zahtevni potrebna mi je pre svega pozudanost i uptime dok mi gigabajti nisu prioritet. Konkretno svidja mi se ponuda sa justhost.com ali ima dosta negativnih kritika. Poslednja izmena od vlajkson : 31. 08. 2010. u 14:12. |
22. 01. 2011. | #135 |
Drug clan ;)
Certified
|
Hocu sajt sa Namecheap hostinga da prebacim na neki drugi server. Uzasni su... Dvoumim se izmedju Hostgatora i BlueHosta. Ima neko skorije iskustvo?
Inace, jos uvek koristim SezamHosting (sadasnji Orion) za jedan sajt i za sada su mi Ok. Cak sam vise zadovoljan kvalitetom njihove usluge nego klavalitetom NameCheapa-a. Znaci +1 za OrionHosting.
24. 01. 2011. | #136 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 01.08.2009
Hvala: 4
177 "Hvala" u 9 poruka
|
Nekako mi je hostgator zanimljiviji od blue hosta, ja bih to probao da sam na tvom mestu
24. 01. 2011. | #137 |
Drug clan ;)
Certified
|
Uzeo sam Hostgator. S obzirom da se niko nije javio sa skorasnjim iskustvom, pazario sam samo za mesec dana - da probam kakvi su. Pa ako je ok - igramo dalje.
Prva iskustva su pozitivna. Prvo sto, iako sam im platio samo $8 za pocetak, oni su me odmah zvali iz USA na mobilni da provere da li sam to zaista ja, da nije neko zloupotrebio moju platnu karticu A drugo, jutros sam zbog nekog problema sa mailom (problem nastao zbog prebacivanja sa jednog hostiga na drugi) bio oko sat i po sa supportom na chatu i skroz su ok - ne pokusavaju da te otkace, vec da rese problem! I naravno, reseno je... Za sada zadovoljan, videcemo dalje...
27. 01. 2011. | #138 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 01.08.2009
Hvala: 4
177 "Hvala" u 9 poruka
|
Ni jedan iole ozbiljan host ne bi gledao da te otkaci. Ne zovi samo ovi iz gatora na mobilni, mnogi su krenuli tako da rade i mislim da i nije to tako lose, mene su npr britanci zvali kada sam posle godinu dana sa svog istog naloga iz njihovog billing sistema ponovo narucio jedan server, ja ih jos pitao sto me zovu opet
16. 02. 2011. | #139 | |
Master of the domain
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.07.2007
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Citat:
Radeći na jednom sajtu, zbog hakovanje, promenio je parametre u control panelu, i nakon nekoliko dana opet je "provaljeno" i izmenjeni su "parametri" koje je on podesio.... Inače, već godinama saradjujem sa istim hosterima i zadovoljan sam.... da ne ureknem Ako primetim da neko ne poštuje mene, ili pokazuje znake neprofesionalizma- prvom prilikom ću preći kod nekog drugog hostera.
16. 02. 2011. | #140 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Možda je tvoj kolega imao virus neki i FileZillu ili slično... nije da obožavam hostgator, ali je blizu nemogućeg "provaliti"...
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta sve preporučujete za učenje PHP-a | chandler | Sva početnička pitanja | 14 | 15. 09. 2009. 15:55 |
Maximalan i preporučeni broj fajlova u direktoriju | mb_sa | PHP | 17 | 27. 01. 2009. 23:01 |
google.co.yu preporučuje francuske feedove? | pcigre | Opušteno | 0 | 09. 04. 2008. 02:00 |
Hosting od 100MB koji je velicine 88MB !!! | shoba | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 27. 09. 2005. 01:22 |