18. 03. 2006. | #131 |
Creative Director
Qualified
|
DevProTalk - Talking creative?
DevProTalk - Creative Developers DevProTalk - Oxygen for Creativity DevProTalk - Chatin' Developers DevProTalk - Think positive! DevProTalk - It is that simple! DevProTalk - Who's chatting? i jos dosta toga |
20. 03. 2006. | #132 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
par pitanje + konstatacija
1) jel ovaj deadline odgođen za 1. april? 2) oće da bude gotovo par primjeraka majica za e-trgovinu? 3) bezeze je furati ulicom majice sa tupim geek parolama koje ni 1% ljudi na ulici ne može da skonta. da ispričam anegodotu sa mojom ES majicom koju sam nosio nekad tokom srednje škole. ona je totalno crna i piše samo na leđima i sprijeda www. elitesecurity.org i bukvalno ko ne zna šta je misli da je neka majica security (aka obezbjeđenje) agencije. I pita tako mene jedan ortak u srednjoj da mu prebacim tu majicu da izađe kod sebe u zavičaj za vikend da profura u diskoteci, kao ono naložio se na security fazon, još je dečko onako plećat... i fala Bogu prebacim liku majicu Poenta je da slogon bude dovoljno dobar da mi neko traži da mu uzajmim majicu (još bolje neka riba -- što bi Ceca odpjevala: ja još spavam, po navici u dpt majici...♫♪), inače džaba ovoliki posao |
20. 03. 2006. | #133 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
"nećeš se ti leba najesti od brendinga..." ) daj nešto kreaktivnije što ispada iz klišea... |
|
21. 03. 2006. | #134 |
Creative Director
Qualified
|
pa branding ne predstavlja proces koji se radi za 5 minuta, koliko je meni trebalo da napisem tih par redova... naravno da je klise, ali je bolje od vecine predloga
Ovakvi projekti u prvom redu zahtevaju kvalitetno odradjen brainstorming da bi se odredili ciljevi koji treba da se postignu: sta treba da sugerise slogan, na kom jeziku, da li uopste vredi raditi slogan itd.. A to treba da radi odabrana ekipa jer ne nemoguce udvoljiti svima (pogotovo sto nisu svi eksperti).. A vezano za taj hleb, veruj mi da ga itekako jedem.. bash zbog brandinga |
21. 03. 2006. | #135 |
Creative Director
Qualified
|
ah da.. Logo + slogan nije branding...
|
21. 03. 2006. | #137 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Ili se bar nije dobro naspavao
|
21. 03. 2006. | #138 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
DevProTalk - "A može i tako"
|
21. 03. 2006. | #139 | |
Creative Director
Qualified
|
Citat:
|
|
21. 03. 2006. | #140 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Naravno da bi bilo lepse kad bi radila prva varijanta, ali publika je ovde ipak geek orijentisana, a poruke samo za posvecene imaju odlican efekat na one koji ih skapiraju... automatski tu postoji neka konekcija sa tim brandom, kroz koju ljudi hrane svoju zelju da budu deo neceg posebnog....ono masonerija, iluminati i slicno...
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Konkurs za PHP programera | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 11. 2008. 12:50 |
CRI OR - otvoreni dan | torbica | IT događaji | 0 | 22. 03. 2008. 02:19 |
Konkurs za 3 JAVA programera | dekipet | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 12. 06. 2007. 16:21 |