![]() |
#132 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Pozeljno je sve, ali ako te mrzi, onda samo jedan
![]()
#133 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Ovaj svojevrsni SPAM rat preneo se i na komentare mog texta na tehnopolisu. Pojedina gospoda su se osetila javno prozvanim, pa su pocela da se pracakaju svojim standardnim prljavim oruzjem: lazima. Problem je ocigledno, sto smo moreno, ja i svi vi koji ste se ukljucili u borbu protiv spama istupili i zauzeli anti-spam stav glavom i bradom, sa jasnom namerom: STOP spamu, prekrsiocima zakona o oglasavanju i ljudima koji nam bacaju ljagu na profesiju. Mnogima je to zasmetalo, a meni je iskreno vrlo drago jer vidim da citava prica itekako ima efekta i shodno tome reakcija prozvanih (u obliku podlih i niskih udaraca doticnih, jer za bolje ne znaju).
|
![]() |
![]() |
#134 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Nemoj da se uzrujavas
![]()
#135 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Slazem se.
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Sa liste na Tehnopolisu skinuta je adresa adriahost.com Zvao me je Milos Stanic iz Balcan Cash-a i rekao da sa tog sajta nikad nije poslat spam mejl i da bi trebalo ta adresa da se skine sa liste. Adresa je skinuta sa sajta jer dokazi ne postoje trenutno. Rekao sam da ukoliko neko od korisnika ima zaglavlja spam poruke poslate sa servera adriahost.com da ce adresa biti vracena.
Zbog toga ako ima neko zaglavlje za ovaj ili drugi sajt koji su na toj listi, moze da uploaduje na sajt spamlista.org ili devprotalk.com kao tekstualni fajl i bice linkovan na Tehnopolisu a domen vracen.
#137 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Headere nemam pošto SPAM uredno brišem, ali se sećam da sam od njih primio bar dva ili tri emaila koji su reklamirali adria host. Domaće hostinge ne koristim (osim host011) i ne pratim tako da se sigurno nisam prijavio ni na kakve liste.
Bez dokaza moja reč ne vredi mnogo, ali kada se uporedi sa akcijama BalkanCach ekipe koje smo videli i na ovom forumu onda (laganje, registrovanje novih korisnika i ostavljanje support poruka na teme koje ih okrivljuju za prevare itd) onda vrlo lako možete da mi poverujete ![]()
#138 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nisam ni pratio temu, niti se javljao sa odgovorom, ali kad vidim ovakvu licemejrnu bagru, onda zaista moram da odreagujem
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#139 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ To je to.
Isti mail su i meni slali. Ponude za saradnju su OK, ali ne kada ih šalješ 15 puta i to svima odreda.
#140 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() I ja sam dobio par ovakvih mail-ova, ne mogu da ih nadjem izgleda sam sam ih sve pobrisao, ali drago mi je da je neko bio pametniji od mene i sacuvao ih.
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najavljena borba protiv internet kriminala... | gaganed | e-Business | 48 | 25. 06. 2010. 19:51 |
.BIZ domen - za i protiv ? | glaspodrinja.com | e-Business | 0 | 24. 11. 2007. 19:50 |
Domaći spam preko Skype-a | mungos | Opušteno | 4 | 11. 11. 2006. 19:24 |
Borba protiv RTS harača | dinke | Opušteno | 7 | 23. 11. 2005. 04:17 |