21. 03. 2006. | #141 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Citat:
(ovo je iz Alan Forda... )
21. 03. 2006. | #142 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Mrtav sam bolestan, jedva sedim, ne mogu da pišem puno (na vašu sreću ) samo da vam kažem da ni jedan slogan nije onakav kakav sam hteo. Ja sam hteo nešto duhovito i neutralno, nisam siguran da bih rado nosio majicu sa bilo kojim od ovih slogana. Na kraju ćemo samo napraviti obične majice, bez ikakvog slogana ako ne iskrsne nešto lepo.
21. 03. 2006. | #144 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Izgleda da sam bolesniji nego što sam mislio - ništa te ne razumem.
21. 03. 2006. | #145 |
Boban Karišik
Expert
|
DPT - Pogledajte nas i zapitajte se malo!?
DPT - wtf is this!?! DPT - Jeb*te se manekeni! DPT - Ko se boji kôda jos? |
22. 03. 2006. | #147 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Evo jedan vic:
Doziveo informaticar brodolom i nasao se na pustom ostrvu. Dani i meseci su prolazili i vidi ovaj da ga niko nece spasiti pocne da gradi nekakvu kolibu. Slozio on sebi kolibu, i ono fino zaspao... Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji zenska ono plavusa, sisata, vitka ... i kaze ona njemu 'ajde ti dodji kod mene ja sam tu s druge strane ostrva. Dosli oni kod nje kad vidi on, velika kuca, sve sredjeno, sporet, frizider... Pita on nju pa otkud ti sve to? Ma to sam sve pokupila s broda pre nego je potonuo.... Udje unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se istusira, kao ono ima ona i toplu vodu ... bojler na generator... Istusira se on, izadje napolje a ono zenska skine grudnjak pa gacice ... i kaze mu: - E sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 meseci .... - Ne seri da imas internet!!!!! Savrsen slogan
22. 03. 2006. | #149 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Da savršen ...
22. 03. 2006. | #150 |
profesionalac
Professional
|
Interesantno, ali predugacko za majcu.
Moze da se malo preradi.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Konkurs za PHP programera | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 11. 2008. 12:50 |
CRI OR - otvoreni dan | torbica | IT događaji | 0 | 22. 03. 2008. 02:19 |
Konkurs za 3 JAVA programera | dekipet | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 12. 06. 2007. 16:21 |