16. 06. 2006. | #151 |
old school
Professional
|
Sta je smesno??
Pa iskreno, bilo mi je zao od 5. minuta do drugog gola, sa trecim je vec prestalo da bude zalosno. Ono sto je jos smesno je da su Argentinci stali kod 2-0 (usao Kambiaso) i malo se povukli - dokaz da su nas precenili, jer da su nas pravilno ocenili, otisli bi nasi sa petardom na poluvreme. Smesan je krajnji rezultat (sto bi rekli klinci "al' pukose oci!", a Nemci "Kantersieg"). Smesno je sto smo u svim utakmicama protiv Argentine do ove primili ukupno 15 golova, a samo na ovoj 6. Smesno je sto verovatno ni jedna Saudijska Arabija nece primiti vise golova od nasih. Smesno je sto se sudija pokazao kao bolji strateg od Petka, pa je izbacio Kezmana iz igre (Kezman igra za mundijalito, BTW). Smesno je sto je Brakus bio u pravu kada je za utakmicu protiv Argentine rekao: a) Igrajte od 4-8 golova i b) Nasi ce primeniti taktiku "ko predje centar umrece mu majka". Smesno je sto su nasi danas izgledali kao ona ekipa koja se tradicionalno "suprotstavlja" harlemovcima. Dalje, smesno je sto sad gledam fudbal, sto se za prethodnu utakmicu nasih ne bi moglo reci, itd. Sve u svemu, "mnogo smo smesni!" Jedino sto nije smesno je da se ipak radi o nasoj reprezentaciji...
16. 06. 2006. | #152 | |
Boban Karišik
Expert
|
Citat:
Poslednja izmena od Blood : 16. 06. 2006. u 20:12. |
|
16. 06. 2006. | #153 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
E pa, nas ubiše u toj "grupi smrti".
16. 06. 2006. | #154 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Nego, gledate li ovu utakmicu (Holandija-Obala Slonovače)?
Mi smo baš baš ubedljivo najslabiji u toj grupi. Ebi ga..
16. 06. 2006. | #155 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Meni ništa od toga nije smešno, pa te zato pitam.
16. 06. 2006. | #156 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
Mi smo ubedljivo najslabiji na sampionatu, ne samo u grupi Dobro, mozda rame u rame sa Ukrajinom i Costa Ricom.
Najzalije je sto se nista nece promeniti, kao ni godinama do sad. Od Roterdama do danas je proslo 6 godina... ista prica. Razbijena, nezainteresovana ceta legionara koji nemaju trunku volje da osvetlaju obraz zemlji koju prestavljaju pred celim svetom. Pa kakav god bio rezultat, nije sramota. A oni i dalje prodaju budjave izgovore i spominju pritisak javnosti... Koja reprezentacija tamo koja iole drzi do sebe nema pritisak javnosti??? Od Italije '90 mi nemamo dostojanstvenu reprezentaciju i to je to, necemo je ocigledno jos dugo imati. I sad ce (ko i dosad) 3 dana dnevne novine prodavati 20% vise tiraza, i cao djaci... idemo dalje... Okrecemo se kvalifikacijama za evropsko, zvuci poznato? |
16. 06. 2006. | #157 |
profesionalac
Professional
|
A gde je vezni red? ponovo...
Definitivno imamo najslabiji vezni red i cinjenica da smo se plasirali na prvenstvo je ogroman uspeh. To sto neki od ovih momaka traze vise jeste zbog toga kao sto vec rekoste sto ih precenjuju. Ipak, gledajuci nasu ligu, u njoj i nemozemo da proizvedemo kvalitetnije igrace. Oni koji su asovi u domacim klubovima kada odu u jaci klub u inostranstvo nestanu. Cast izuzecima. Da bi smo napravili nesto bolji rezultat treba da krenemo od naseg prvenstva. Voleo bih da grasim. Ispravite me.
16. 06. 2006. | #158 | |||
Super Moderator
Invented the damn thing
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Citat:
No, u svemu tome ima i jedno ali. A to je da ova "druzina pere kvrzice" takvu podrsku jednostavno nije zasluzila. Ja se bre vise trudim na basketu koji igram sa drugarima tu i tamo, nego sto oni ulazu truda na utakmici svetskog prvenstva. Argument da nemaju za koga da igraju (himna, nepostojeca drzava i sl), jednostavno ne stoji. Ako im pobeda sama po sebi nije dovoljan sportski motiv, onda stvarno ne znam zasto se bave sportom. Inace, zaista se pitam koji idiJoti vode taj FSS (ili kako se vec zove), posto su nasi igraci imali 300% bolju kondiciju tokom sezone (kada jelte igraju u svojim klubovima) nego sto imaju sada. Imali smo samo 1 (jednu) prijateljsku utakmicu, dok su neke repke imale tri! Prijateljske utakmice su posebna prica, nasi ih gotovo i ne igraju, a ono malo sto igraju po pravilu gube, zbog cega smo jako lose plasirani na rang listi FIFA, pa umesto da igramo protiv Japana, Ekvadora i sl. "velesila", mi igramo protiv Holandije i Argentine. P.S. Mislio sam da posle sinocnjeg basketa ne moze biti gore, ali zajebao sam se P.P.S. Jedan od komentara sa b92.net Citat:
Poslednja izmena od dinke : 16. 06. 2006. u 22:42. |
|||
16. 06. 2006. | #159 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Ja nisam gledao utakmicu jer sam se udubio u medaljone na kačamaku u Plavoj frajli. Ni sekund mi nije žao zbog toga Čak i milo, em drago.
Btw, hvala Oliveru što je bio informaitivni servis. Prvo sam mislio da me zeza, ali ne....
16. 06. 2006. | #160 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Evo komentar jednog lika sa kojim ponekad radim.
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ken Lee World | bluesman | e-Business | 11 | 24. 04. 2008. 23:28 |
Know your world? | Milos Vukotic | Opušteno | 9 | 18. 02. 2008. 13:01 |
The Worst Hacker in The World | dinke | Opušteno | 14 | 20. 09. 2006. 06:56 |