|
![]() |
#1 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
E sad, da li sam ja kao direktor OR-a nesto prevideo ili ne... Mozda nisam obavesten... Ko to zna... Btw, lansiracemo po 3. jubilarni put na skupstini zahtev da se ukine dostava skenirane dokumentacije ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje torbica za poruku: |
![]() |
#2 | |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Pozdrav, Sloba |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" smarkovic za poruku: |
![]() |
#3 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
Ko nadje googlanjem neku odrednicu udruzenja ISP-ova u njegovom mandatu, dobije gratis domen od mene licno. Ps, Blues, nek ti Sloba kaze ko je sve iz UO glasao uzdrzano na skupstini... Nema tu sta da se lobira, prosto neki ljudi svoju paranoju cene vise od maltretiranja desetina hiljada korisnika... Ali moze im se, posto se ovaj bes koji je ovih dana bio zavrsi na praznjnju po forumima... pa tako do neke sledece haludze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() @gargoyle
Otkud ti ideja da nisu? OR smanjuju cene u kontinuitetu već od prvog dana registracije .rs domena. Ono što se desilo sa poslednjim smanjenjem cena RNIDS jeste da su OR koji su držali više cene domena, smanjili svoje cene za najmanje 10%. Ono OR koji su i ranije radili sa manjim maržama, smanjili su cene za manje od 10% ili ih nisu uopšte smanjili. Ne vidim šta je toliko strašno u tome -- imaš sada izbor od 40 OR, a prenos domena između OR košta 0 din, pa ti idi tamo gde je najjeftinije ![]() A što se tiče tvoje opaske o ukidanju RNIDS, to samo potvrđuje ono što sam rekao u poslednjem odgovoru Peci -- 1000 ljudi, 1000 ideja o tome kako bi nacionalni registar trebalo da funkcioniše... ![]() Pozdrav, Sloba |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
https://www.loopia.rs/domeni/cenedetaljno/ ![]() http://www.eunet.rs/cms/view.php?id=13128 Poslednja izmena od mileusna : 08. 06. 2009. u 17:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() @Slobo: kog besa? Stalno pričaš o nekom besu, kako je neko u transu, zapenio ... kakvog besa? Ako misliš na mene - ja tako pričam i govorim. Ono što mislim - to i kažem i ne vodim puno računa o tome da li se nekome to sviđa i da li će možda da se naljuti ako mu kažem otvoreno ono što mislim. To ne znači da sam besan i da mi je potrebno da se istresem, samo mi je takva faca
![]() Iskreno, mene najmanje interesuju te pare. Vidim da drugi žele da znaju detalje, ali meni je to trenutno najmanje bitno. A šta bi bilo konstruktivno? Da ti pričam kako treba? Sorry, ali i ti znaš i svi znamo kako treba, možemo mi da pričamo kako treba do kraja veka, umorni smo od priča, čekamo trenutak kada će stanje početi da se menja? Pričamo već 12 godina kako treba, šta više da pričamo o tome?
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Off Topic: Pocinje tema da lici na skupstinu...
![]() |
#8 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Izvinite što vam kvarim temu ali zar ne može faksom da se pošalje ?
Nemojte mi samo reći da mora skenirana i nikako drugačije ??? Znam samo da se kod nas u RS dosta ljudi pali na patriotizam pa uzimaju rs domen iako je po meni nepotrebno skup (hoćemo i mi svoj me ili tv domen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() I <3 this game
![]()
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() @torbica: znači i ti si padaš u trans?
![]() p.s. Torbice, nemoj da mi Sloba bilo šta govori, kada počne da priča k'o Fidel Kastro... i Če-u je pobegao da ga ne sluša više ![]() ![]() I nemoj više da me prozivaš, molim te, vidiš da ispadam lažov.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 09. 06. 2009. u 01:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.RS - Redovan sex se nastavlja, ovaj put sa developerske strane | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 35 | 13. 06. 2009. 00:23 |