28. 07. 2008. | #161 | |
Moderator
Qualified
|
Citat:
Off Topic: Zato sto je forum namenjen da ljudi razmenjuju misljenja i zato sto je tema "hot" i cilj joj je da je vidi sto vise ljudi (barem u ovom slucaju) ? Ponovo - hajde da zakljucimo advocacy na temu "kako?" i bavimo se temom "da li?" ako uopste vise i ima smisla.
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 28. 07. 2008. u 20:41. |
|
28. 07. 2008. | #162 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.12.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Veruj mi, za par dana ce se sve utisati i svi ce nastaviti da rade svoj posao. Hot tema k'o tema, DPT od toga ima koristi kao i svi ostali Mada, neki su se prijavili na triger listu. (Necu da kazem kome smrde noge, samo cu da ga pogledam )
|
28. 07. 2008. | #163 |
Moderator
Qualified
|
... ajd sad za nas sa jeftinijim ulaznicama... kakve bre trigger liste? kakve to tacno ima veze sa temom?
28. 07. 2008. | #164 |
majstor
Wrote a book
|
Off Topic: a ja sam mislio da sam jedini koji ne konta ovaj novi jezik |
"Hvala" misk0 za poruku: |
28. 07. 2008. | #165 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.12.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
DPT od toga ima koristi kao i svi ostali
|
28. 07. 2008. | #166 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
E, aj manite vi korist nego postujte smisleno i ontopic... da sam ja hteo neku korist od ovog foruma, drugacije bih koncipirao, zato vam zahvaljujem sto razmisljate o koristi za forum, ali starno nema potrebe, bolje razmisljajte o koristi za nas
28. 07. 2008. | #167 |
Moderator
Qualified
|
@ Morlak
Dobro. Uzecu sebi za slobodu da procenim kako ovo gore zaista nema veze s temom, pa ne vidim dalje razloge da trosis svoje i nase dragoceno vreme nad problematikom koju ocigledno ni sam bas u potpunosti ne razumes. Hvala. @ bluesman preduhitrio si me.
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 28. 07. 2008. u 21:14. |
28. 07. 2008. | #168 | |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
Citat:
problem nastaje kada je neko u mogucnosti da ima uvid u sve pakete korisnika po imenu i prezimenu, odnosno da ima uvid u sav odlazni i dolazni saobracaj svakog korisnika ponaosob (tako ja razumeh onaj real time pasivni monitoring sa eksportom baze + ono nesto proizvoljno). mogucnosti zloupotrebe su neogranicene, tako da necije "necu majke mi" u ovom slucaju ne pije vodu. stvar sa ovim tehnickim predlogom je u tome sto je nedorecen i sto pusta dosta toga masti na volju. ja mogu da zamislim dosta toga, a poprilicno sam siguran da tamo negde postoje ljudi koji su mastovitiji od mene ja razumem da je iz bezbednosnih razloga potrebno presretati odredjeni deo saobracaja i da treba da postoji bliska saradnja izmedju provajdera i bezbednosnih agencija, ali to raditi na ovaj nacin je apsolutno skaradno |
|
28. 07. 2008. | #169 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
posto vidim da je slican zakon donet u zemljama eu zanima me da li smo i mi u obavezi da donosimo ovaj zakon i sa kim i pod kojim uslovima delimo ove informacije ?
|
28. 07. 2008. | #170 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
postoji ogromna razlika izmedju toga da logujes ko je poslao neki mail, ili ko je pristupio kom serveru, i toga da pratis sta je pisalo u mailu i sta je neka osoba A poslala ili rekla osobi B. Ovo prvo je normalno i potrebno i svi normalni provajderi cuvaju logove aktivnosti svojih usera, ovo drugo je narusavanje privatnosti i nece me niko ubediti da je to bas toliko neophodno..
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upotreba Interneta u Srbiji... | glaspodrinja.com | Opušteno | 4 | 03. 08. 2009. 20:42 |