24. 06. 2010. | #181 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
lako je biti pametan iz fotelje, na terenu to izgleda drugacije.. to je sport, nekad pobedis nekad izgubis, a ovo sve ostalo nema veze sa sportom, nisu oni radnici u fabrici, pa da moraju da ispune dnevnu kvotu...
24. 06. 2010. | #182 |
član
Certified
|
e pa lepo, sada kada su izgubili, mislim da mogu na miru pratiti ostatak SP i da uzivam u igri
|
24. 06. 2010. | #183 |
Say no mo'
Certified
Datum učlanjenja: 29.09.2006
Hvala: 40
4 "Hvala" u 4 poruka
|
24. 06. 2010. | #184 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Kažeš ne treba sreća? Objasni to žabarima, ili recimo Ircima pa čak i Slovencima koji su ispali golom amera u 93 minutu. Objasni to Ivanoviću koji juče šutne sa 3 metra i golmana ni krivog ni dužnog pogodi u ruku. U svakom sportu treba i sreće, kada imaš dve ravnopravne ekipe, onda samo sreća presuđuje, sreća ili neka glupost (greška). Kažete imali smo "ludačke sreće" sa nemcima? Voleo bih da mi to neko objasni argumentovano. Sreća je bila što je isključen Klose? Mi smo već za 2 minuta dali gol - dali bi ga i da nije bio isključen, ne može za 2 minuta da se pokaže prednost igrača više. Sreća je vidićeva parada i totalno nepotrebno igranje rukom? Sreća je Stojkovićeva odbrana? Sreća je što se Podolski napalio pa se ispucavao sa svih pozicija i ni jednom nije pogodio okvir gola? Sreća je Jovanovićeva stativa i Žigićev šut glavom preko prečke sa 5 metara? Imalo smo sreće što su nemci pogodili prečku? Ok, to i šta još? Protiv Gane tek nismo imali sreće, da ne pričamo kako su bez šanse dali gol i pobedili iz poklonjenog penala, sve ostalo im je išlo na ruku. Ako pogledate sve utakmice videćete da je bilo gomila šupačkih golova a šuteri se nisu proslavili, naravno problem je ta lopta. Izgleda da stvarno ne odgovara nikome osim možda FIFA i adidasu. Napravili su plastikaner koji zuji nekontrolisano, to odgovara samo buzdovanima "ko prebaci crkvu igra za selo", i to je napravljeno da bi afrikanci napravili "istorijski uspeh". Hajde da vidimo ko je prošao u sledeći krug. Da se ne naljuti neko, ali od 8 do sada imamo 5 "buzdovanskih" ekipa koje su se provukle na trčanje i snagu, jer ekipe kao što su Španija, Engleska, Argentina pa mogu slobodno da kažem i mi ne mogu da igraju svoju igru - ne mogu da povežu 4 pasa jer lopta ide kako ona hoće. Da nije takva lopta siguran sam da bi juče Krasić dao onaj gol kada je izašao sam pred golmana, siguran sam da bi Žigić zabo bar jedan od ona 2 glavom sa 5-6 metara ... da ne bude da mi je "kriva lopta", nije .. kako svima, tako i nama. Ali sve su to elementi koji utiču na krajnji rezultat. A jedan od elemenata je i sportska sreća.
24. 06. 2010. | #185 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 13.11.2006
Hvala: 13
145 "Hvala" u 11 poruka
|
Protiv Australije igrali smo dobro , trebalo nam je samo malo srece.
Sportska sreca je u svakom sportu faktor koji se nemoze zanemariti. A to i svaka druga utakmica na SP i potvrdjuje. Bravo momci , samo napred , na Evropskom ima sve da pokidamo ! |
24. 06. 2010. | #186 | |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Citat:
|
|
24. 06. 2010. | #187 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Mi smo poslednji u grupi. Sad oni koji ne razumeju sport, nisu se bavili sportom, ne razumeju sta sport znaci ljudima na svim meridijanima sveta, neka slusaju price kako smo mozda odigrali i najbolje otkako je ova selekcija na okupu, samo, eto, nismo prosli. I to onda svima ovima treba da bude uteha. Samo sto se Stankovic zeznuo i, kao pravi sportista, odao u poslednjoj recenici - da bi pristao da su odigrali i najgoru utakmicu a da su prosli grupu.
U ovom duboko nepravicnom drustvu, nama normalnima se sistematski kroz medije pokusava zgaditi i sport. Ceo zivot nepravda, od skole, preko fakulteta, posao, stranke, UDBA, klanovi, nepismeni, zlobni, nevaspitani. I onda dodje praznik sporta, svetsko prvenstvo, gde je sve prosto kao pasulj - 11 na 11, 90 minuta, ako si prosao, uspeo si, ako nisi prosao, nisi ni uspeo, nema trece. Za ocenu za stil, preporucujem umetnicko klizanje, u fudbalu postoji semafor. I umesto svi to da prihvatimo, mediji ubise sa nekim komentarima kako smo igrali super, nismo imali srece (sic) da dajemo golove iz sansi sa pet metara, itd. Mojne vise.
24. 06. 2010. | #188 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ma taj jebulani ili kako se vec zove lopta je deo zavere CIA-e i Vatikana da se unisti pravoslavlje. Evo mi ispali, Grci ispali, Slovaci ispali, Slovenci ispali... ups sta kazes ovi drugi nisu pravoslavci?!
Elem, a sad malo ozbiljno, nakon onog meca protiv Svaba imao sam onaj osecaj ... znas ono realno pobedili smo sa igracem vise ali smo od trenutka kada smo ga i dobili igrali kao pi*e. Blues me je tada pitao da li bih mozda vise voleo da smo igrali super a da smo pukli? E pa sinoc smo igrali super ali smo pukli. J*ga bio je covek u pravu. |
24. 06. 2010. | #189 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Citat:
Igrali su kukavicki i defanzivno u sve tri utakmice. I to se ponavlja iz prvenstva u prvenstvo. Igra u kvalifikacijama i na turniru se ne moze porediti. Isto kao u Nemackoj isto kao u .... Cim im se digne malo u kvalifikacijama odmah pocnu sa pozerskim fazonima. Ali ja zaista sve ove godine od njih nisam ni ocekivao puno...ipak je to maksimum nasih pozera.
24. 06. 2010. | #190 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
sad mozda bi nasi dali gol i da je ostalo svih 11 igraca, to niko ne moze da zna, ali ovako je svakako bilo mnogo lakse. A ubedjen sam da bi Nemci nama zabili bar jedan da nismo imali coveka vise, posto su i ovako imali inicijativu skoro sve vreme.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
BizBuzz 2010 | torbica | IT događaji | 91 | 31. 10. 2010. 15:33 |