02. 09. 2011. | #11 |
jegšemaž!
Na probnom radu
|
Nešto gluplje davno nisam video, sve mi više liči da ih ovo tovari konkurencija
|
03. 09. 2011. | #12 |
old school
Professional
|
Ahm, dvoje su se tako smuvali... :P
Spam na stranu, Fujitsu laptopovi nisu toliko losi koliko ih ogovaraju.
04. 09. 2011. | #13 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Nisu loši, ali ipak je Golf najbolji za naše puteve
04. 09. 2011. | #14 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Kad smo već kod Fujitsu Siemens, ja sam "ponosni" vlasik istog ... malo prešao, garažiran, ali non stop se gasi sam od sebe ... pregrejava se kao lud, pa sve i da sam hteo više da ga koristim - nisam mogao.
Crkao nedavno adapter, ja da odem da kupim novi - u Dobrovoljačkoj u Zemuni kod ovlašćenog distributera ... (samo malo strpljenja, sada ide najbolji deo) ... i ladno ne mogu da kupim adapter "tek tako, sa ulice" nego morao sam da se vratim kući i da mailom pošaljem "molbu" da mi dozvole da kupim adapter. To sam i uradio, kada sam dobio dozvolu da im dam 5000 RSD za novi adapter - otrčao sam sutradan da se slučajno ne predomisle i jako sam im zahvalan što su mi dozvolili Hteli ste reklamu? Eto prave reklame od korisnika
04. 09. 2011. | #15 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
sto ne kupi kineski adapter za 15e, zaboga?
04. 09. 2011. | #16 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Pričao sam sa par servisera koji popravljaju laptope...
Veliki problem za FS lap. je loše kućište. Previše mekano i svaki dodir na tastaturu se uredno prenosi na matičnu ploču koja od silnog čukanja i uvijanja počne da dobija hladne lemove na čipovima... Zato IBM/Lenovo T serija i nema da te glava boli |
05. 09. 2011. | #17 |
novi član
Datum učlanjenja: 01.09.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hm... Ja sam opet kupila fujitsu... Stari mi radi od 2007 i stvarno nisam imala problema. Zasto ga ne bi opet uzela???
Na dosta strana sam cula ne valja ovaj ne valja onaj... Svako ima svoju pricu. Ima li neko ovde ko je probao sve lap topove da da svoje misljenje. Ukljucujuci i novu verziju Fujitsua. Ja cu se oglasiti kada ga malo istestiram - za sad sve OK mada ga nisam opterecivala nesto |
05. 09. 2011. | #19 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
lep primer
pokupio sam screen shotove za svaki slucaj
05. 09. 2011. | #20 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Jedva čekam da vidim recenziju @mivana, mislim da će tada mnoge stvari biti jasnije.
Ko zna, ako bude dobra recenzija možda i objave negde u novinama, možda čak i na tv-u, a dvoje su se tako i smuvali