|
![]() |
#1 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() woah al je ozivela stara tema...a kako je pocela nisam sigurna kako ce se nastaviti - samo da ne zavrsimo sa "...nije to nista - mi smo ziveli na dnu jezera, jeli sljunak i otac nam je svako vece odrubio glavu pre no sto idemo da spavamo 2 sata nakom budjenja"
nego mogli bi da rezimiramo sadasnje stanje, pa da vidimo sta se desilo u ovom periodu od 2.5 godine. Da li su se stanja popravila ili pogorsala - na osnovu toga mozemo si izracunati i neki vek trajanja ![]() evo ja da prijavim koncice (vec 10 godina) i 3 kocenja do stepena "fizicke nemogucnosti ustajanja iz kreveta zbog bolova i ukocenja" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Grand Master
|
![]() ja samo kucam u drvo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
133t
Master
|
![]() chudo jedno koliko chovek moze kondicije da povrati ako povremeno proseta na ~30 minutnim destinacijama umesto da koristi prevoz, ili auto posebno uveche, i sad kada je lepo vreme.
a i to mi je postala omiljena metoda za brainstorming, tada mi je najlakse da dobijem neku ideju, kad sam unutra obichno ne mogu da se skoncentrishem, uvek je tu komp, tv, net, neko treci... |
![]() |
![]() |
"Hvala" kodi za poruku: |
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() A ja sam se uvek pitao zašto mi ideje uglavnom padaju na pamet kada oko sebe imam gomilu papira (u rolni) ali nemam čime da zapišem
![]() ![]()
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ To je veliki problem. Čovečanstvo je sigurno bilo uskraćeno gomile korisnih izuma i lekova za neizlečive bolesti samo zato što ljudi nisu pribeležili svoje genijalne ideje na WC šolji usled odsustva pribora za pisanje. Potencijalna rešenja:
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 02. 04. 2008. u 07:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa, imati uvek bar papir je svakako pozeljno
![]()
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
#8 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Startup rješenje:
Poneseš diktafon. U Audacity izbaciš zvukove poput "hmmmmgphhh, arghhhh", ostanu samo čiste ideje. Napraviš podcast.
![]() |
#10 |
expert
Grand Master
|
![]() ^
pfffff ![]() nemojte tako, ja pokusavam da se skinem s neta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|